Akut flytt🚀

Hejsan hoppsan igen😁🌾
Som dom flesta redan vet sÄ har jaaaaaaag & min sambo Àntligen flyttat hem igen till lilla kramfors/ullÄnger!
Om ni undrar varför eftersom vi bestÀmde oss Ä flyttade pÄ ett dygn sÄ fick dom flesta en chock nÀr vi bara stÀdade ur huset, packade in allt i ett lass & bara Äkte. Tacka gudarna för det.
Kan inte gÄ in specifikt pÄ vad som just hÀnt men det har varit riktigt rörig i hudiksvall. & pÄ slutet sÄ var det absolut inte trivsamt alls pga omstÀndigheterna.
Vi kom till ullĂ„nger halv 11 pĂ„ kvĂ€llen, tacka gudarna att Philips fina moster stĂ€llde upp Ă„ hjĂ€lpte med allt, vi har bara ”slĂ€ngt” in allt i lĂ€genheten, ser kaos ut överallt men vi Ă€r helt slut efter allt som varit under dom senaste veckorna sĂ„ vi orkar inte göra sĂ„ mycket just nu utan vi bĂ„da försöker Ă„terhĂ€mta oss bĂ„de psykiskt & fysiskt. Roligast av allt var att vi fick flytta in i samma lĂ€genhet som vi flyttade in i tsm för första gĂ„ngen. Å tackar gudarna att vi har vĂ€rldens bĂ€sta hyresvĂ€rld som kunde ge oss en lĂ€genhet pĂ„ 2 sek. Inte alla som har sĂ„dan tur đŸ™đŸŒ
Och de Ă€r sĂ„ fint att se vilka vĂ€nner man har hĂ€r hemma, skillnad med vad som fanns dĂ€r borta om jag sĂ€ger sĂ„, lr ja hĂ€lften av dom man trĂ€ffa va helt sjukt underbara sen fanns de ju dom som var lite mer speciell en alla andra â˜ș. Bara positiva tankar hĂ€r, underbara utekvĂ€llar, bara mys med min fina Philip Ă„ ta igen all tid som han & jag missat frĂ„n varandra dom senaste mĂ„naderna,fina vĂ€nner som hĂ€lsar pĂ„ redan & jobb fixat, kan de bli bĂ€ttre?
De var skönt att fÄ flytta frÄn kramfors ett tag, men efter nÄn mÄnad sÄ hÀnde de trÄkiga saker dÀr borta som inte gjorde det sÄ trivsamt, skulle absolut kunna tÀnka mig att bo dÀr igen om nÄgra Är kanske men de var inte alls lÀgligt just nu, speciellt inte i de hus vi bodde i.
Min Stina har fĂ„tt 3 kattungar som Ă€r gulligare en gulligast! AssĂ„ jag har ALDRIG sĂ€tt sĂ„ lĂ„nghĂ„riga söta kattungar i hela mitt liv!!! Å de finaste av allt Ă€r att en av dom börja öppna ögonen, sĂ„ spĂ€nnande😁
alltsĂ„ jag vill inte hĂ€ ivĂ€g nĂ„gon, hur ska jag ta mig till? Har fastnat för ALLA 3. Kan sitta Ă„ stirra pĂ„ dom hur lĂ€nge som helst😍😭. (Dom Ă€r 10 dagar i dag🙈)
Har mycket jag ska dela med mig om till er i andra inlĂ€gg om mer privata & djupa saker som ni kan fĂ„ ta del av med mig. Men först av allt vill jag bara tala om att nu Ă€r jag hemma😁 att vakna upp varje dag Ă„ kolla ut genom fönstret till vattnet Ă€r de finaste. Nu ska jag göra min jordgubbssmoothie & Ă€ta krossadchoklad glass😭😍medans alla andra Ă€r ute Ă„ super skallen av sig😁 trevlig lördagđŸ‘‹đŸŒđŸ˜˜

  • NĂ€ra UllĂ„nger

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.82