Stresshjärna

Helloo!

Är väldigt aktiv här, i know. Men känner nujust väldigt mycket stress över allt och inget jätte intressant händer i mitt liv. Jobbar en hel del, idag har varit min första och enda lediga dag denna vecka. Jobbat förmiddag hela veckan också, sen efter jobb har jag planerat bröllop och flyttpackat. Kaos är det vill jag lova.

Idag är det bara 29 dagar kvar. Längtar sjuukt mycket, samtidigt som jag är extremt stressad över allt. Bröllop och allt som hör till är det enda som snurrar i huvudet från att jag vaknar till att jag somnar. Men säkert så de ska va😁😏

Nästa vecka är jag mina sista arbetspass p�� Tallgården. Två månader har jag varit där och tror faktiskt att jag kommer sakna stället litegrann, har trivts där betydligt bättre än förväntat.

Nååmen nog om det. Förra helgen var jag ledig, och då drog jag till Jeppis, en månad sen jag hade varit där så kändes ju att det var på tiden. På fredagskvällen var vi, S&T och J&M ut med båt. Hela lördagen spenderade vi i Vårt blivande hem, städade allt och flyttade dit alla glas, bestick osv som vi hade hos D. Så kul att få packa upp och placera allt i sitt eget.

Nu strax är det natt för min del, jobbhelg och förmiddag imorgon så uppstigning kl.6. Men ändå mycket skönare med förmiddag än kvällsskift, trots tidig morgon.


Gillar

Kommentarer