Sista dagen på sista sommarlovet

På fredagen blev de långt ifrån sovmorgon för mig, M satt uppe i köket å grina redan vid 6 så då var de bara å stiga upp. Åkte sen till Jeppis vid 13, var framme just före 19 finsk tid. Direkt vi kom fram hoppade jag in i nästa bil å for ner till Dragsvik. Där var vi framme vid 3 på natten.

Sen på lördag for vi å "hälsa på" David där, kollade på nå som dom hade där. Åkte iaf därifrån vid fyra, å var framme i jeppis efter tio. Då tog vi väl natt direkt tror jag.

På söndag var vi på bön, sen på eftermiddagen till D's fammo en sväng. Åså på måndag fyllde jag 18. Vi var väl hemma hela dagen, å David åkte tillbaka igen vid fem. Efter han åkt for jag å handla lite på prisma, sen var jag bara hemma där resten av dagen. Vi åkte hemåt klockan 12 på natten, så jag sov 2h innan de så jag skulle orka va vaken hela natten. Faktiskt var jag helt pigg hela vägen, så for inte å sova när vi kom hem heller.

Var till pajala, övningskörde osv.. Nujust sitter jag på jobbet, har rast å slutar om 2.5h. Sista sommarlovs dagen är de oxå, så imorgon far jag tillbaka till skolan igen. Faktiskt skönt och känns inte alls jobbigt.

Gillar

Kommentarer