Mitt i veckan

Gókväll!

Ska just och sova, (om jag nu lyckas med det, när man är så smart å dricker energidryck på kvällen) så jag orkar upp till min näst sista arbetsdag. Idag jobbade jag 7-13.30 sen väntade jag på att mor skulle sluta innan vi åkte till Pajala, sen en vända till mommo å moffa.

Vet egentligen inte varför jag ens började skriva ett inlägg när jag inte har något att skriva. Förra helgen jobbade jag iaf, förmiddag på lördag och eftermiddag på söndag. Fick även en tidig bröllopspresent av en arbetskompis, vet intens vad jag ska säga så fint och så chockad blev jag iaf. Måndag jobbade jag också, sen igår hade jag en ledig dag. Fick då utskrivet och färdig fixat häftena till bröllopet. Skönt är det att kunna bocka av saker och ting, och närmar sig gör det med stora steg.

Till helgen kommer D hit, bara över natten sen åker vi till jeppis med mitt pick och pack härifrån till vår lya. Känns dock som att jag har på tok för mycket onödiga saker fast jag rensat myyckket. Och allt tog en evighet att packa ner vill jag lova, men nu är det åtm gjort. Har bara kvar det nödvändigaste som jag behöver före vi gifter oss.

Nu avrundar jag här, godnatt på er!

Söta minstingen, som inte är så liten längre. Han säger "jag ska flytta med dig, Sandra" och när jag frågar om han inte vill vara med mamma och pappa så tycker han att han kan ju komma och hälsa på dom med oss. 😊❤

Mitt lilla charmtroll, som jag kommer sakna meest!😍

Gillar

Kommentarer