6 augusti

Söndag kväll och min lediga helg börjar gå mot sitt slut. Sorgligt, sorgligt. Men är ledig på tisdag igen och de är ju skönt. Sen har vi ju också gått in i augusti denna vecka, känns faktiskt konstigt. Så fort har det gått och så har vi inte ens haft nån riktig sommar. Och konstig som jag är så är jag faktiskt lite taggad på börja skolan om 2.5 vecka.

Förra helgen, då jobbade jag och så var de stormöte i Sattajärvi. Hann dock inte med så mycket möte, en kort sväng på lördag. Lite tråkigt men.. David åkte härifrån på söndag morgon, de andra från familjen for på möte och jag till jobbet. På måndagen var jag ledig, var till tandläkaren, övningskörde osv. Sen bara jobb resten av veckan till fredag.

Igår på morgonen åkte mamma och pappa iväg på en liten "mini semester". Så jag tog över mamma rollen här hemma för två dagar, och mysigt har vi haft de. Var å handla igår med alla, gjorde våfflor på kvällen med de yngsta och efter jag lagt barnen pratade jag med David en stund. Han hade ju loma ihelg så hade ju vela vara i jeppis, men alltid får man inte som man vill tyvärr. Nu väntar vi iaf på att mor och far ska börja komma hem och så tar vi väl natt så småningom.Gillar

Kommentarer