25 juli

Över en vecka sen sist jag skrev här och sen de det har jag jobbat mån-ons. På Torsdag kväll kom David hit, sen på fredag var vi till Happis över dagen. Lördag jobbade jag förmiddag så slutade redan halv två, efter jobbet (som förövrigt var den varmaste jobbdagen) så var vi till Suaningi och tog ett dopp. Vilket verkligen behövdes! Sen på kvällen kom mor, far & syskon hem från deras semester. ´

Sen på söndag hade jag delad tur, så jobbade först 7-11 och sen 15-20. Väckte D när jag kom från första skiftet och så åkte han hem sen när jag började tre.

Denhär veckan har jag jobbat måndag, sen ledig igår och idag. Igår var jag med far och syskon till Pajala och handla. Sen resten av dagen gjorde jag väl inte så mycket. Idag har jag inte heller gjort något, bara varit hemma. Nu på kvällen kom ett efterlängtat regn och lite åska på det, sånt som bara är mysigt tycker jag.

Snart ska jag börja ta natt, jobbar kväll imorgon så behöver åtminstone inte stiga upp tidigt. Sen ihelg far jag till jeppis på bröllop om jag får ledigt då, annars är det jobb ännu en helg.

Men efter denna helg är det bara 5 helger innan vi gifter oss, BARA 5 hela veckor innan våran bröllopsvecka! De är sjukt vad tiden går fort, och det är sjukt hur mycket vi ännu har kvar å fixa. Stressad är nåt jag börjar bli nu.


En av förra veckans alla varma jobbdagar

En kväll förra veckan, när vi tog ett kvällsdopp i Suaningi

Från fredagens tur till Haparanda och Luppioberget på hemvägen.

Kvällsdopp på måndag med syskon

Utebastu med syster E

Och idag kom ÄNTLIGEN en svalare dag, och ÄNTLIGEN lite regn!😍

Gillar

Kommentarer