Vi har fått en inneboende

Har jag berättat att vi har en katt i hemmet just nu.

Idag då jag var till mina föräldrar i Ursviken så kom två av småsyskon och ville visa mig en sak. Vi gick över till grannen och där satt grannflickan på bron med en katt, den hade tydligen bott utanför dem i några dagar. Katten var så fruktansvärt smal att jag typ kunde känna vartenda ben i kroppen på den. Jag tyckte så fruktansvärt synd om kissen att jag gick tillbaka till mina föräldrars gård och sa att vi kan ta med katten hem tills ägaren hittas. Lättare sagt än gjort så åkte jag upp på öob och köpte dem grejer katten behövde och sen åkte jag tillbaka och plockade upp katten innan vi for hemåt.

Senare nu mot kvällen la jag ut en sökes annons på Facebook om det var någon som saknade sin katt.
Det tog inte många minuter innan jag fick napp, den bor tydligen bara två hus bort från mina föräldrar men har varit borta i ca 2 veckor. En mager katt stackare som heter Maja och är 10 år gammal, hur go och kelig som helst, van vid både hundar och barn.

Vi har fått kontakt med ägaren men efter att ha fått info av en kvinna så känns det inte bra att ge tillbaka katten. Så hon skulle prata med gubben som äger katten och då kanske vi får behålla den. Håller iallafall tummarna då jag verkligen inte vill att katten ska fara illa fast vi egentligen inte planerade på att skaffa katt förrän i höst.
Men ibland kan det ändras fort och jag hatar verkligen att se djur må dåligt/fara illa.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

PaaulinaBackman
PaaulinaBackman,
Du är så fin och snäll Sandra ❤️
nouw.com/paaulinabackman
Thereseni
Thereseni,
Så fint. Verkar ju trivas också! Hoppas allt blir bra💕
nouw.com/thereseni
elinleppiaho
elinleppiaho,
Men så fint av dig!👏🏻
nouw.com/elinleppiaho
josefinaak
josefinaak,
Tur det finns snälla människor här i världen! 💛
nouw.com/josefinaak