Veckohandling

I eftermiddags for vi upp till Solbacken och skulle veckohandla men då vi kommer dit upp och Anton ska springa in på Inter Sport står typ all personal ute vid ingången. Anton går iallafall dit och då får vi veta att det är strömavbrott så då åker vi vidare till Ica Maxi men där står det en massa folk utanför och folk far med bilar och då börjar vi förstå att det är strömavbrott på hela Solbacken.
Ringer iallafall till mamma och frågar om dem också har det och sen frågar Anton sin mamma i Burträsk och det hade dem med. Då börjar vi förstå att det är ett väldigt stort strömavbrott men tack och lov så fixades det snabbt. Hann bli väldigt nervös att maten i kylen och frysen samt frysboxen skulle hinna bli förstört.

Vi stod iallafall kvar på parkeringen och väntade i drygt tio minuter och sen var strömmen tillbaka och vi kunde gå in och handla.

Då jag hade en 50% check på barnkläder på Ica Maxi som jag fick i en sån där babybox så passade jag äntligen på att köpa två klädesplagg som jag kollat på några gånger men aldrig riktigt orkat köpa. Men idag fick dem följa med hem.

Moster Vera och Widar hade det mysigt på gräset hemma i Ursviken då vi for dit efter handlingen.

Gillar

Kommentarer