Varför känns det som en söndag?

Ännu en härlig dag med en massa spontant skoj.

Widar gjorde morgon 05.50 och Inez var iallafall snäll och sov till 06.30. Medan vi väntade på att Inez skulle vakna satte vi igång en film. Blev Bernad och Bianca i Australien, vi tog det lugnt på övervåningen. Widar åt välling i soffan, jag och Inez gick ner och åt frukost.

Sen gick vi ut i go vädret, kring 10 hade jag packat in allt vi skulle ha med oss och sen styrde jag kosan till mina föräldrar. Där har vi sen spenderat hela dagen. Vi åt lunch ute och en stund efter det for vi en sväng till stan. Widar fick sig en ny keps och jag skulle köpa nya bromsbelägg till bilen.
Båda barnen sov gott tills vi kom tillbaks till mina föräldrar, Inez vaknade då vi rullade in på gården och Widar sov i kanske 10 minuter till.

Poolen fylldes upp och Widde badade, Inez satt så nöjt under parasollen. Middagen fick pizzerian laga, efter maten for vi till en lekpark och efter det vidare till Ica för att avsluta kvällen med glass.
Inez somnade direkt vi lämnade lekparken och sov tills vi var hemma igen.
Väl hemma blev det in i duschen då man blir så sjukt smutsig på sommaren haha. Sen blev det natt natt för barnen och Widar somnade fort men Anton hade det lite mer långdraget med Inez.

Blev en riktigt trevlig lördag fast jag haft söndag hela dagen😅 Älskar verkligen oplanerade dagar där man bara kan hitta på  grejer spontant💛

Lilla moster Vera💛

Låtsas köra bil med morfar💛

Middag på pizzerian🍕

Mys i lekparken💛

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Åh Bernard och Bianca var en favorit som liten! 😍 Så snygg keps, var hitta ni den? 😍
nouw.com/saynomore
sandraajohansens
sandraajohansens,
Hihi här också✋ den är från hm😍
nouw.com/sandraajohansens