Vår söndag

Vilken fartfylld dag vi haft eller fartfylld och fartfylld kanske den inte har varit men vi har hunnit med en hel del iallafall.

Inez ville göra morgon kring 06.35 så då klev vi upp för att undvika att väcka Widar som låg och sov med mig. Inez är inte den tystaste och pratar hejvilt (högt dessutom) så det dröjde inte mer 15 minuter så vaknade Widar.

Vi tog det lugnt med välling i soffan, blöjbyte, påklädning, lek, byte av sängkläder innan vi gick ner och åt frukost.
Efter det blev de mera lek och det kom folk och hämtade kläder som jag sålt. Har haft en klädloppis här hemma under helgen och har faktiskt lyckats sälja iväg en del. Har nog fått in 1300:- så imorgon blir det en tur på stan för att köpa lite kläder i storlek 68 då Inez har vääääldigt få plagg i den storleken.

Tillbaks till saken, kring 10 var Inez jättetrött så då fick hon lägga sig ute i vagnen och sov väl i drygt en timme. Widar vägrade sova som vanligt trots att han var trött.
Runt 12.15 begav vi oss mot Leos lekland då vi hade lovat Widar, först svängde vi in på Coop och köpte varmkorv till lunch. Sen fick han leka loss i drygt 1,5 timme innan vi begav oss hemåt. På hem vägen svängde vi förbi mina föräldrar då jag skulle hämta ett leksakskök. Widde fick följa med in för att säga hej men det slutade med att han fick stanna där då han inte ville följa med hem.

Så jag, Anton och Inez for hem och lagade middag, kändes så sjukt tomt utan Widar vid matbordet.
När klockan närmade 16.30 så ringde mamma och sa att Widar ville hem, han hade blivit jätte trött och bara gått runt och sagt mamma. Så jag åkte och hämtade hem honom.
Direkt jag kom innanför dörren och när Widar såg mig reste han sig från morfars knä och sa skor och gick till hallen.
Han var så fruktansvärt trött att han hann somna på vägen hem (tar cirka 5 minuter).

Väl hemma satte vi oss en stund i soffan men det var alldeles för tidigt att lägga sig 17.00 så jag lockade honom med ett bad. Så han och Inez fick bada, Inez var också jätte trött och hann bli lite övertrött så nattningen blev lite ledsam. Klockan 18 fick Widar lägga sig, han åt välling och vi läste två böcker. Jag trodde han skulle göra natt med tanke på hur trött han var men nejdå han skulle upp och leka. Så hann höll igång till drygt 19.50 innan han fick välling och somnade sen fort.

Förstår inte hur han orkade med att vara vaken från 6.50 till 19.50 utan att ha sovit han hållt igång hela dagen.

Gillar

Kommentarer