V.36

I måndags gick vi in i vecka 36 och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att bebisen snart är hos oss?
Kanske redan om drygt två veckor!? Känner mig väldigt nervös och stressad över att vara så ovetandes om vad som kanske är "fel" med bebisen.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att det bara är en mindre bebis och att den inte har någon sjukdom. Hoppas även att den äter/ökar i vikt som den ska så man slipper ligga inlagd på sjukhuset så länge.

Barnets mående: Det är tack och lov en livlig bebis så den verkar ju må bra. Alla flöden till navelsträngen är bra samt alla andra flöden. Det är bara just det att den inte ökar tillräckligt i vikt och det gör mig stressad. Tankarna går om det är mitt fel på något vis?

Mitt mående: Jag oroar mig nog lite för mycket men i övrigt mår jag bra. Men sover lite sämre om nätterna och känner mig slut i kroppen. Tycker det är jobbigt att stå upp längre stunder, mitt humör växlar upp och ner men jag tror mycket beror på att jag känner mig orolig/stressad/ovetandes osv.

Gillar

Kommentarer

ElinsPluss
ElinsPluss,
Ta ultraljudsmätningarna med en nypa salt också, det är ju bara en uppskattning. Jag hoppas den tjocknar på sig nu på slutet 😊
nouw.com/elinspluss
sandraajohansens
sandraajohansens,
Det gör jag absolut, känns bara som att typ allt står still i växten, både min mage och bebisen men man kan ju bara hoppas på det bästa ändå😊
nouw.com/sandraajohansens
bolmgren
bolmgren,
Så spännande!! 😊
nouw.com/bolmgren