Tre flugor i en smäll

Alltså vad är oddsen att alla ska börja kräkas samma dag?! Imorse kring 9 kräktes/sket Anton, Widar kräktes på golvet i mejerikylen på Willys kring 14 och jag började må illa och kräktes vid 18.

Anton har inte kräkts eller skitit sen i eftermiddags, Widar har inte kräkts sen typ 17 och han har ätit tre isglassar, druckit vatten och festis. Nu innan vi gick upp åt han lite vindruvor. Allt har han fått behålla och han har lekt och sovit kanske 20 minuter då vi kom hem. Jag kräktes för en liten stund sen och jag hoppas det var sista gången och att vi alla får sova gott.

Inez är den enda som är frisk och jag hoppas hon fortsätter med det. Därför misstänker jag att vi alla tre åt dåliga pizzor igår men det känns ändå lite skumt. Men lär då inte bli någon mer pizza från pizzerian på ett bra tag.

Allt kom då så olägligt då vi ska ha kalas för Widar i helgen så därför hoppas jag att vi alla slutar kräkas senast imorgon. Och att inte Inez åker dit för då är det kört och vi måste ställa in allt.

Nu har vi lagt oss och Widar somnade fort och det lär jag också göra. Håller tummarna på att vi slipper kräkas mer!🙏

Gillar

Kommentarer

Thereseni
Thereseni,
Nej.. men asså om det är magsjuka vore de konstigt att inez inte skulle få🤔 visst det går ju men tänker att ni måste ju va med henne och mata henne osv. Hoppas det är en tillfällighet! 🙂
nouw.com/thereseni
sandraajohansens
sandraajohansens,
Tänker likadant och hon var den enda som inte åt pizza🤔 Anton är bra nu, Widar har inte kräkts sen igår och han är helt som vanligt. Jag har kräkts hela natten (vid typ fem tillfällen) men nu har jag fått behålla vatten och en ibumetin och jag känner mig redan bättre. Går bara och väntar på att Inez ska börja kräkas men än så länge mår hon som vanligt😅
nouw.com/sandraajohansens
Thereseni
Thereseni,
hmm okej, ja vi hoppas alla får behålla allt idag då👍🏼😊
nouw.com/thereseni