Tack för en fin födelsedag

Har faktiskt haft en riktigt trevlig födelsedag, en väldigt lugn sådan och det har varit väldigt skönt.

Min morfar samt pappa med familj kom förbi på fika där kring 18, det var mysigt och oväntat då jag inte visste att dem skulle komma. Utan det var Anton som hade bjudit hem dem. Min mamma med familj kunde inte komma idag utan dem får komma på middag i helgen istället.

Jag har då fått en hel del blommor och vi har aldrig haft så mycket blommor innanför våra dörrar haha.

Anton gjorde tårtbotten men jag fixade resten🙈

Alltså jag har aldrig haft denna mängd blommor på vårt köksbord innan💐 Det märks tydligt då vi bara har två vaser och på så vis fick jag göra en nödlösning. Fick ta en termos och en såskaraff som vaser haha.

Ni som läst tidigare inlägg vet nog att jag fick ett samtal från Interflora imorse och jag visste inte vem blombudet var ifrån. Men nu ska jag berätta vem som skickat det.

Funderade och grubblade hela dagen över vem som skickat det..kring 16.30 fick jag hem blombudet och öppnade upp papperet och hittade en jätte fin bukett, en lapp och en ask med fyra chokladpraliner.
Man känner sig så sjukt välsignad som har så fantastiskt fina vänner i sitt liv💕
Detta hade jag verkligen inte väntat mig så ni kan ju gissa om jag blev överraskad och denna suprise kom från våra älskade vänner Cecilia, Anton och deras dotter Sia💞 Kan verkligen inte tacka dem tillräckligt och dem gjorde verkligen dagen till det där lilla extra🤗

  • Vardag

Gillar

Kommentarer