Svår sövd kille ikväll

Nattningen ikväll går inte bra, vi har hållt på sen typ 20.45 och Widar fick välling i sängen som vanligt. Sen läste vi boken Räven och tomten som har blivit rutin just nu, efter det säger jag god natt älskar dig och Widar får fortsätta läsa någon bok själv. Han brukar somna då han tröttnat på den bok han kollar i. Men ikväll smög han upp flera gånger och hämtade småbilar och radade upp så fint i sängen. Jag lät han bara vara då jag inte orkade göra någon stor grej av det, så länge han stannade i sängen var jag nöjd. Ett flertal gånger har han kommit ut smygandes och sagt mamma, mamma, mamma med en mjuk och försiktig röst.
Just nu har han smugit sig till soffan och sitter här så nöjt och tror att han ska få sitta kvar. Men nu då jag publicerat detta inlägg så ska han återigen lägga sig i sin säng och förhoppningsvis stannar han kvar. Tur att han inte ska på förskolan förrän 8.45 imorgon så jag hoppas han sover ut så dagen orkas med.

Lite av detta är nog mitt fel då jag lät honom sova från cirka 12 till 14.45 tidigare idag!? Men han inte somnade förrän kring 21 igår och gjorde morgon 07.20 var han otroligt trött.

  • Widar

Gillar

Kommentarer