Sportlov och nya bilbarnstolar

Idag fick barnen sportlov så vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Är vädret lika fint som det varit hittills så får man nog hänga en del i pulkabacken eller ute på gården/vår gata.

På fredag blir det att äta tacos hos lillasyster Madde som fyller år på måndag. I helgen blir det kalas för barnens kusin Frans som fyller fem år. Nästa helg blir det ett litet "kalas" för mig, blir nog bara att bjuda på en liten glassbuffe eller smörgåstårta.

Idag har jag sålt iväg barnens axkid minikid 2.0 och deras nya max way plus kom nu ikväll. Dem stolarna är snäppet mindre än axkid men kan användas lika länge så därför valde vi att byta nu när vi köpt en kombi.
I måndags var vi även förbi lekia och provade en framåtvänd stol åt Widar men jag är inte redo att vända framåt än och han ryms utan problem bakåt. Så det var tur att han inte tyckte om stolen han provade och jag frågade om han ville sitta framåt eller bakåt och han skulle bestämt åka bakåt.

Så jag hoppas han kan sitta i sin max way plus tills lillebror kan ta över den. Inez lär även kunna sitta i sin i ca 2,5 år till.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Vi hade förra veckan
nouw.com/sandrasjoberg