Snart dags för förskolan igen!

Igår var vi en sväng förbi förskolan och hälsade på/barnen lekte av sig. Oj vad Inez längtar tillbaka och innerst inne tror jag Widar också gör det. Vi har varit hemma sen vecka 26 och jag börjar vara sååå less. Vill ha en normal vardag igen, helger att längta till, barn att längta efter och inte längta till sängdags nästan direkt man vaknar på morgonen😄 Är typ så det kännts dem senaste veckorna, barnen har verkligen gjort mig galen, bråkat med varandra, skrikit, hittat på dumheter, Widar har börjat slåss, skrika, kasta grejer om han typ inte får som han vill. Är någon enstaka dag då det varit hyfsat lugnt🙏  Man försöker hitta på grejer men man orkar inte roa dem HEEELA dagarna...

Men på måndag ska dem få komma tillbaka till förskolan och gå femton timmar. Hoppas dock att jag får mig ett jobb så vi får in en till inkomst.

Ska på en obligatorisk vikarieträff inom kommunens skolkök idag klockan 13-15 och där har jag alltid fått jobb. Är INGET jag vill jobba med men vill inte gå hemma längre😅 Kommer ha ångest då jag väl ska jobba och barnen ska på förskolan och vi kommer vara ifrån varandra men det kommer bli bra ändå.

Gillar

Kommentarer