Skalkläder till oss vuxna

Jag och Anton har verkligen inga bra kläder som vi kan ha ute på våren eller hösten. Så nu ikväll tog jag äntligen tag i att beställa hem skalkläder åt oss. Jag googlade även på rabattkoder och hittade en som gav 20% rabatt så drygt 500:- billigare blev hela kalaset.

Hade väl helst inte haft just dem färgerna på mina kläder men det fanns som inga andra så dem får helt enkelt duga. Tack och lov så tycker jag om färg så det ska nog inte spela så stor roll. Huvudsaken att dem håller oss torra.

Nu måste jag bara hitta nya skalkläder åt Widar då han blir pissblöt direkt vi går ut. Vet inte om det beror på att galonisarna är i storlek 98/104 och att det kanske blir någon liten glipa nere vid skorna. Men han blir iallafall blöt igenom efter bara några svängar gåendes fram och tillbaka i vattenpölarna. Skorna är bara fuktiga men fötterna genomblöta, bena blir genomblöta och ja han blir som att blöt direkt.

Vi vill ju var ute och njuta av det fina vädret men vi hinner inte vara ute så länge då Widar inte kan gå runt och vara blöt. På förskolan lär dem inte heller tycka om att han ska bli genomblöt direkt...skulle vara mycket bättre om man kunde trolla bort all snö och slippa allt vatten som blir. Vår gård är snart en liten damm och mer vatten lär det bli då det är mycket snöööö kvar.

Gillar

Kommentarer