Sjukstuga

Widar och Inez har varit snoriga och hostiga sen i kanske tisdags. Inatt har Widar mest troligt haft feber och på förmiddagen låg tempen på 39,2. Vi gick ut en stund och Widar ville sitta i vagnen så då fick han det. Inez kladdade på i sandlådan så efter en stund gick vi in, Widar rullade jag in i hallen och medan jag snabb stökade undan så somnade han. Jag tog med mig Inez upp så hon fick snabb duscha innan det var dags för henne att sova. Då de var klart på jag henne i spjälsängen och sprang ner och gjorde lite välling. (det enda som går ner då dem är sjuka)
När hon ätit klart vägrade hon sova trots att hon var sååå trött, jag gav upp till slut och tog med henne till Widars säng. La mig ner bredvid och hon somnade på några ynka minuter.

Nu ligger jag i soffan och bara njuter av tystnaden, tänkte försöka vila men Widars fyrhjuling anlände just. Så då skulle det såklart börja klia i fingrarna med att öppna upp paketet och montera ihop den. Men jag överväger nog med att bara ligga i soffan och slöa.

Såhär kan man se ut då sandlådan är blöt sen allt regn igår🙈

Två trötta sjuklingar❤

Gillar

Kommentarer