Oväntad natt

Natten blev verkligen inte som jag tänkt mig, la mig ner och skulle sova strax innan tio efter att ha sett några avsnitt av Unga föräldrar. Hinner bara lägga mig ner och vara på väg in i sömnen då Widar plötsligt sätter sig upp och panik gråter. Försöker att trösta och lägger ner honom igen men han sätter sig lika fort och fortsätter att gråta.
Plockar upp honom i min famn och försöker trösta, han halvsover under tiden.
Jag bestämmer mig sen för att lägga honom i vår säng och då börjar han faktiskt lugna ner sig. Han lägger sig tätt intill mig och somnar, jag flyttade honom lite åt sidan så jag skulle få plats men det slutade med att jag vaknade upp kring 01 och låg nästan och balanserade på kanten hahha.

Widar sov iallafall hela natten och vaknade vid 05 och fick välling och somnade efter en stund om. Även denna gång tätt intill mig men nu låg han faktiskt kvar i mitten och jag hade min sida.
Vi gjorde morgon strax före 08 då Widar är så otroligt lätt väckt, jag hade legat på rygg sen 05 och ville vända mig på sidan. Vände mig så otroligt försiktigt och tyst, Widar sov jättegott men såklart skulle han vakna ändå. Hade jag legat kvar på rygg så hade han nog sovit ett litet tag till men nu är det full rulle istället.

Gillar

Kommentarer