Norge dag 9

Igår blev det sovmorgon till halv nio, Inez vaknade dock kring sju men ville bara ha vatten sen somnade hon om. Sååååå skönt!
Widar sov vidare till drygt nio.

Så det blev frukost, temperaturen var redan uppe i 25 grader i luften så en varm dag väntades.
Efter lunchen begav vi oss ner till stranden, det var lågvatten så vi kunde då under en kaj. Där fanns det huuuur mycket sjöstjärnor som helst och riktigt gigantiska med. Widar tyckte det var riktigt roligt och spännande. Inez med men hon vågade inte gå ner🙈

Jag och brorsan badade litegrann men då det var lågvatten så var det väldigt äckligt just då. Mycket sjögräs och tång så man kunde inte gå så långt ut.

Mot eftermiddagen fick ungarna bada på gården i en balja och hink, blev även lite oplanerat vattenkrig för oss äldre.
Middagen åt vi ute på altan och mot kvällen packade vi litegrann. Blev även en tidig kväll för dem små då Inez inte hann sova på dagen på grund av sovmorgonen.

Då barnen somnat satte vi oss i köket med dem andra och bara umgicks sådär sista kvällen innan hemfärd. Tog mig två cider och en drink, tror inte vi kom i säng förrän klockan närmade sig ett. Så vi åker hem senare idag än tänkt, tanken var att åka hem efter frukosten men det blir efter lunch istället. Är inte ett dugg taggad på att sitta i bilen med Widar och Inez i vaket tillstånd hahah. Är skönare att köra på kvällen men då blir dagen efter så jobbig för en själv. Åker man på dagen blir kvällen sen men man får åtminstone sova en hel natt och kanske till och med få sovmorgon.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Thereseni
Thereseni,
Skulle ni tälta påvägen hem? Eller blir det att åka hem direkt?☺️
nouw.com/thereseni
sandraajohansens
sandraajohansens,
Vi åker hem direkt😁 Vi ses gärna och leker nån dag på typ Byske havsbad🙌🌞
nouw.com/sandraajohansens
Thereseni
Thereseni,
Ja jag är ledig idag sen jobbar jag hela veckan. Men är ledig måndag och vädret verkar hålla i sig så då kanske passar 🙂
nouw.com/thereseni