Något jag är väldigt less

Är dessa barnkläder som inte håller för krypande knän...

Widar började krypa kring 20:e oktober och har aldrig haft hål i något klädesplagg men sen efter jul så har hans kläder gått sönder på löpande band. Nu i februari/mars har det gått hål i så många plagg att jag snart blir tokig! Byxor som jag köpt i strl 86 och som knappt är använda har gått sönder nästan på en gång. Senast ikväll hittade jag tre små hål på byxans knä som Widar hade på sig idag och imorse var dem hela. I veckan hittade jag även ett hål på två par byxor samt början på ett hål på ett par andra byxor.
Blir verkligen tokig på att dem ska gå sönder så lätt, är ju inte speciellt billigt med kläder. Och då man även köpt nytt och fint så vill man inte precis att det ska bli fula hål på knäna...för då kan man varken spara till nästa barn eller sälja vidare.

Hade iallafall tur igår att jag fick lämna tillbaka 4 par byxor på kappahl och ta 4 nya men ska byta dem idag och ta storlek 98 istället så han kan ha dem till hösten. Sen ska jag bara köpa några begagnade byxor tills han börjar gå på heltid.

Detta är vad som har gått sönder sen december, iallafall vad jag kan komma på just nu.

2 pyjamaser från kappahl - förstår inte ens hur en pyjamas kan gå sönder så lätt, den används och kryps runt i en liten stund på morgonen samt en stund på kvällen.

6 byxor från kappahl - använda mellan 5 - 6 gånger.

1 pyjamas från Coop

1 övrig pyjamas

1 par chinos från h&m. - Hål i båda knäna.

1 onepiece från Lindex - gick sönder båda knäna efter tredje användningen.

2 par byxor från Lindex - gick också sönder efter drygt tredje användningen.

1 par byxor från Cubus - hann kanske användas 4 eller 5 gånger.


Gillar

Kommentarer

Vendii
,
Vi har inget trasigt, men vi har rätt glidigt golv så tror det kan spela roll...dock låter jag nästan inte lillan krypa i pjamasarna då jag vill ha dem rena och fina 🙂👍
sandraajohansens
sandraajohansens,
Ja golven kan nog spela roll🙈 Widar kryper i sin någon minut på övervåningen då vi kliver upp på morgonen och på kvällen åker den som oftast på antingen just innan det är dags att gå upp och sova eller efter kvällsfikat som brukar bli drygt en halvtimme innan. Så egentligen kryps dem inte runt med så mycket men det har ändå lyckats bli hål🙈
nouw.com/sandraajohansens