Mammas hjälp med inredning och fin främmande

Idag har jag haft min mamma på besök och hon har hjälpt till att inreda hemmet.
Nu börjar det faktiskt smått likna ett mysigt och hemtrevligt boende. Det fattas bara ett köksbord, stolar, lite gardiner och någon lampa så är dem "största" grejerna klara.

Men det kommer vi fixa imorgon då det blir en tripp till Ikea, sen måste vi även ta och inreda vårt sovrum för just nu står bara vår och Widars säng där + en flyttkartong och en hylla. Så det får också bli morgondagens projekt, sen ska även en spjälsäng till Widars rum skruvas ihop och sen ska det upp lite grejer på väggen. Men om det på Widars rum fixas imorgon vet jag inte än, har ingen aning hur jag ska få ihop spjälsängen hahah. Vi köpte den begagnad så finns ingen bruksanvisning, så den kan ju bli rolig att få ihop.
Av den andra spjälsängen måste vi även ta och bygga ihop en grind både upp och nere så snart som möjligt då Widar tycker att trappen är väldigt rolig och intressant.

Men tycker att vi har fått väldigt bra ordning här hemma på kort tid och det är jag tacksam över för jag hatar att ha det stökigt hemma.

Sen då varje rum är klart så ska jag faktiskt försöka fota och visa er hur det ser ut hemma hos oss.

Kvällens bad kille och vet ni hur underbart det är att ha ett badrum som man kan vistas i? I vår lägenhet luktade badrummet så fruktansvärt äckligt att man kände stanken ut till hallen och jag ville bara kräkas då jag var där inne och lukten sitter fortfarande kvar i bakhuvudet och bara tanken av lukten kan få magen att vrida sig..nä huvva så hemskt det har varit att bo i den där lägenheten.

Ikväll fick vi även besök av Antons kusin Simon och hans fru Frida och Widars tremänning William. Dem hade med sig en gullig inflyttningspresent med lite godsaker och dem hade även med sig fika och hemgjort godis som dem bjöd på. Alltså hur mysigt och trevligt var inte det?💕

Gillar

Kommentarer