Kidsens julkalender

Nu börjar barnens julkalender vara klara och i år kör vi även en paket kalender. Är själv uppvuxen med det och minns hur spännande det var varje morgon att få öppna ett nytt litet paket.

Vi kommer dock inte hänga upp dem utan vår tomtenisse som kommer bo här fram till jul kommer lämna dem. Nisse kommer även lämna ett litet brev då och då med uppdrag och ibland kommer han bara busa.

Jag har redan satt upp dörren och varje dag fram till 1a december kommer Nisse fylla på med en ny grej varje dag. Just nu har han en stege, en postlåda, en dörr krans, en liten dörrmatta och ikväll ställde jag fram ett par röda träskor. Widar är sjukt taggad och blir lika exalterad varje morgon då det kommit dit en ny grej

Inez kommer få pet shop figurer i sin kalender då det var det bästa jag kunde komma på. Sen så är dem väldigt söta och dem kan hänga med i några år.

Widar kommer få lite olika prylar som jag hoppas han kommer gilla.

Köpte en sån här kalender på utförsäljning förra året som jag tänkte att dem kunde dela på. Så man läser en bok tillsammans varje kväll.

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Åh, Nisse hade vi förra året med men kommer nog bli roligare i år när förståndet är mer! 😍 Vi har också köpt en sån kalender men inte köpt något att lägga i än och en Pixi kalender fick han förra året av min Moster som vi sparade för i år. 😍
nouw.com/saynomore