Hejdå magsjukan

Då var magsjukan bort städad, har stått hela förmiddagen och storstädat HELA huset. Dammtorkat, skurat, dammsugit, skrubbat badrummet med klorin, torkat alla handtag/lampknappar/skåpsluckeknoppar med klorin, bytt handdukar.
Nu känns det fräscht här hemma och jag hoppas att magsjukan stannar utanför dörren. Håller även tummarna på att jag ska få fortsätta vara frisk.

Det enda jobbiga är att i veckans veckobrev från förskolan stod det att de just nu går vattkoppor, magsjuka och feber på Widars avdelning. Blir lite kluven om jag ska skicka honom till förskolan som vanligt på måndag eller om han ska få vara hemma? Han har ju två kalas nästa helg och det skulle vara väldigt surt om vi skulle behöva ställa in dem...känns även helt galet att om TIO dagar blir Widar två år!?

På tal om annat så var Inez magsjuka en väldigt snäll variant, hon kräktes bara två gånger, var inte så värst gnällig och bajsade bara lite löst två gånger. Hon har dock inte ätit så bra och sen sov hon lite mer än vanligt. Jag är otroligt tacksam att det inte var värre❤

Gillar

Kommentarer