Granen är äntligen fixad

Igår kväll klädde vi vår julgran som i år faktiskt gick vara riktig. Widar har faktiskt inte varit så jättemycket i granen men det händer såklart att små fingrarna försöker nå bollarna.

Igår kväll fick vi även fin besök av Antons bror, hans sambo och Widars kusin. Vi fick en inflyttningspresent som var en paradis ask och Widar fick en fin tröja och en pekbok. Hur söta människor har man inte omkring sig? Vi bjöd iallafall på go fika, gick en husesyn och babblade på, någon gång vid 20.30-21.00 begav dem sig hem och vi tackade så hjärtligt för besöket. Då blev det läggdags för Widar på en gång och han somnade där kring 21.30 och då trodde jag faktiskt att det skulle bli en liten sovmorgon imorse men nepp strax innan 07 ville han kliva upp.

Widar ligger just nu ute i vagnen och sover och har gjort det i en timme, vi har även just fått tre pallar med pellets hem levererat. Så nu har Anton en hel del kilon att bära ner till källaren då han kliver upp hihi.
Då Widar har vaknat får vi slänga i oss lite lunch innan vi mest troligt beger oss till solbacken för att handla lite bröd och sånt som saknas.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

linneahard
linneahard,