Frisk luft och dagens middag

Oj vilken mysig kväll vi fick, efter middagen gick hela familjen ut och brasan var redan tänd och brann för fullt. Vi tog med oss varm choklad och munkar, Inez låg först i kälken men sen fick hon komma upp i knät och mysa. Hon satt nöjt och kikade på elden och såg verkligen ut att njuta av det. Widar lekte på bra och var nöjd fram till att vi skulle gå in, då blev han sur och började gråta. Innan det så gick vi en sväng ute på vägen och Widar drog Inez i kälken och han ville fortsätta gå en längre sträcka så därför blev han så sur.

Blev iallafall en mysig timme ute med familjen❤

Då vi kom in igen fick Widar ta på sig pyjamasen, jag och Inez tog en snabb dusch och sen fick hon lite mat och somnade sen sött.
Widar hann jag även mysa med, han fick dricka en flaska välling i soffan innan det blev tandborstning och då klockan var åtta blev det godnatt. Han somnade väldigt fort och nu har Anton åkt på fotbollsträning så jag ska nog se lite på tv innan det blir dags att sova.

Dagens middag blev falukorvsgratäng med broccoli och blomkål.
Widar ville knappt röra maten utan skulle prompt ha frukt istället, försökte få honom att äta maten först men fick han bara att stoppa in en liten korvbit i munnen. Men han åt iallafall en hel banan och några äppel bitar.
Förstår dock inte varför han ratade maten, han äter ju korv, pasta, broccoli och blomkål i vanliga fall?!

Sura miner innan han fick frukt🍌🍏

Nöjd kille, vi satt sen och räknade äppel bitarna och Widar lyckades räkna till fem helt själv👏

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Men vilken mysig kväll! 😍 I denna åldern kan det var känsligt att blanda maten, många vill ha det separat. 😅
nouw.com/saynomore
sandraajohansens
sandraajohansens,
Ja verkligen😍 åh det har du nog rätt i, han vägrade även att äta pytt i pannan igår🙈 får nog börja laga mat som inte är ihop blandad eller åtminstone plocka unadn åt Widar innan😅
nouw.com/sandraajohansens
Saynomore
Saynomore,
Ja du kan ju alltid prova om det kanske kan vara så. 😅
nouw.com/saynomore