First Camp

Igår morse for vi med min familj till Umeå, vi var framme på campingen kring halv elva. Vi checkade in och gick till våra stugor och åt lite medtagen lunch.

Efter det blev de lite diverse shopping på Avion och lager157.

Widde hittade ett par solbrillor på kappahl för 15 spänn så dem fick han köpa fast han har "solögon" i överflöd😅

Blev även ett nytt skärmskydd till min telefon då dem jag köpt på fyndiq bara lossnar efter en stund. Typ som att klistret försvinner då det blir varmt ute.

På lager hittade jag världens mysigaste dressar åt Widar och Inez😍 Jag köpte även en zip hoodie och ett linne åt mig själv och sen ett par svarta mjukisbyxor åt Anton. Hans plagg var det dyraste då våra grejer var på rea eller extra pris.

Blev sen lite godis handling på Coop och middag på Frasses.
Då vi kom tillbaks till campingen hoppade vi på blobben, lekte i lekparken, såg på Blix show, trampade trampbil som Widar förövrigt ÄLSKADE!

Det var sjukt kallt ute så det var ingen direkt sommar värme, åtta grader visade bilen där kring 23 då vi gick och la oss.

Då klockan började närma sig halv tio nattade jag Inez i bilen, det tog inte många minuter. Sen parkerade jag bilen utanför föräldrarnas stuga. Vi spelade kort och speak out.
När klockan började närma sig 23 och Widar var så trött började vi röra oss bort mot vår stuga.
Han somnade fort och det gjorde även jag men fy tusan så kallt det har varit i stugan inatt.

Widar började vakna redan vid 05 och gnälla, så han fick gå och kissa och bajsa. Ienz gjorde morgon 07 och Widar 08. Så jag kommer ha vääääldigt trötta barn idag.

Nu sitter vi i stugan och äter frukt och barnen äter resterna av sitt godis🙈
Om en stund blir det att checka ut från campingen och åka till Ikea och äta brunch.

Sen är väl dagens planer att bada på Navet och hitta åt en äventyrslekpark.

Blev premiär för Widar att vara i lekrummet på Ikea men efter typ 10 minuter ringer dem och säger att Widde inte vill vara där😅

När man har en morbror och mostrar som hittar på det mesta🙈

Gillar

Kommentarer