Fartfylld dag

Fartfylld dag idag, jag och Widar har hunnit med Leos, ett snabb besök hos min kompis samt badhuset.

Vi var hemma där kring 19 och Widar var så däckad att han fortsatte sova då jag plockade ut honom från bilen och gick upp till lägenheten. La honom direkt i sängen med alla kläder på då jag var tvungen att skynda mig att göra middag så jag skulle hinna äta innan 20.00.

Då jag har operation imorgon så får man ej äta fast föda efter 20.00 och ej vätska efter 24.00 så det blev en kamp mellan klockan men jag hann. Har även sprungit som ett yrväder för att hinna ta tvätten, packa Widars skötväska, lägga in vagnen i bilen osv. Har inte sån stor lust att göra det imorgon bitti, räcker med att vi måste kliva upp 04.45 och bilen rullar från gården 05.45 då vi ska vara på sjukhuset i Umeå 08.15.

Så nu ska jag strax sova och hoppas på att Widar sover hela natten och att jag själv ska kunna somna. Direkt jag tänker på operationen får jag en klump i magen så får nog försöka lägga tankarna på något annat.


Nu då jag själv gick och la mig så tog jag av Widar jackan, byxorna och sockarna men bodyn fick han ha kvar då jag ej ville väcka honom. Sen fick han 250 ml välling som han slukade i sömnen så förhoppningsvis kommer han sova hela natten.

Gillar

Kommentarer