En liten uppdatering

Igår kväll kring 18.30 var vi äntligen framme hos min faster och då vi kom över på norsk sida välkomnades vi med sol och 20 grader. Temperaturen blev lägre ju längre norr ut vi kom men då vi var framme på Engeløya så låg ändå temperaturen på 16 grader och solen sken.

Bilresan gick ändå väldigt bra trots att Inez var lite missnöjd till och från.
Då vi kom fram tog packade vi ut allt från bilen och då vi packat upp allt inne så gick jag och Widar ut en sväng. Vi var ju såklart "tvungna" att gå ut till korna samt kika på traktorn.
När Nina och Björn var klara ute i fjösen så åt vi lite kvällsfika innan det var dags att göra sig redo för sängen. Kring 21.30 slocknade Widar och kort därefter somnade även jag och Inez sov redan. Widar vaknade trött redan vid 07 imorse men jag sa att han skulle lägga sig ner och sova så det gjorde han och sov ända till 9.40.

Det var/är ett toppen väder även idag, klarblå himmel, inga moln och temperaturen under dagen har legat på 15 grader i luften och 35 grader i solen men nu börjar det bli lite svalare.

Vi har varit ute större delen av dagen, Widar har växlat med att vara inne och lekt med bilarna och att strosa omkring ute på gården. Han har även hunnit ta en glasspaus samt ätit en våffel lunch, blev ingen vilopaus under förmiddagen då han vaknade så sent. Men kring kvart över tre började han bli väldigt sliten så jag satte honom i bilen och körde ett varv runt ön (nästan 3 mil) och han slocknade nästan på en gång. Så nu ska jag alldeles strax gå och väcka upp honom *önska mig lycka till* haha.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Skönt att ni fått fint väder, här pissar regnet ner! 🤣
nouw.com/saynomore
sandraajohansens
sandraajohansens,
Hahah så trist med regn🙈
nouw.com/sandraajohansens