En hemmadag

Blev ännu en hemmadag idag, var tänkt att Widar skulle få åka en sväng till förskolan och vi hade faktiskt åkt dit. Men då vi är där börjar han gråta och blir väldigt upprörd och sa att han ville hem, så då fick han följa med hem igen. Kändes inte rätt att tvinga honom att stanna då jag ändå skulle vara hemma med Inez.

Så vi har spenderat dagen med min barndomskompis Nathalie och vi har haft en toppen mysig dag hemma hos oss. Både Widar och Inez är sjukt hostiga och som vanligt sätter sig förkylningen på Inez andning så igår hämtade jag ut en ny airomir och Inez tar medicinen utan problem. Hon kan sitta och andas i masken mer än vad hon behöver och hon verkar tycka det är skönt så jag hoppas medicinen hjälper henne. Tror även hennes hosta beror mycket på att hon är tät, idg har hon heller inte ätit någonting. En flaska välling klockan 06 och sen har hon mest grisat med maten vid dem andra måltiderna. Vällingen ikväll slank även ner så det var skönt.

Väntar bara på att Widar ska bli sjuk då han såg sjukt hängig ut nu ikväll eller så var han bara extremt trött. Fort somnade han iallafall.Imorgon väntas jobb 06.30-14.00 så länge inte barnen blir dåliga under natten.

Gillar

Kommentarer