On the road again, eller in the air kanske är mer korrekt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blandade bilder från både måndag och tisdag. Idag var det Jockes sista dag på jobbet, det sög.... Men vi ska ha After Work nästa helg så det kommer gå bra ändå. Imorgon åker vi till London! Yaaaaay!

Likes

Comments

Vaknade igår med huvudvärk (självförvållat) men den försvann kvikt då jag skulle på Bamse föreställning med kusinvitamin. Efter det blev det ett flertal powernaps i soffan och packning inför Stockholm. Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att boarda. Ikväll blir det Linnros med världens finaste kille.

Likes

Comments

Bilderna får stå för sig själva. Jag måste bara säga att jag har världens jävla bästa kollegor! Fyfan vad ni är bra, älskar er allihopa.

Likes

Comments

I fredags var jag på fotboll med Alva och Elin och efter det åkte jag till Mois och vi drack vin och kvällen slutade med Singstar och krogen. Sen blev det tårar som vanligt, men förutom det så hade vi en superbra kväll. Just nu är det jobb jobb och mer jobb! Men snart händer det grejer och då blir det mer uppdatering.

Likes

Comments

Idag är det lördag och vi har varit hos morbror på födelsedagsfika. Efter det åkte vi hem till mammis och pappis och åt go-middag. Nu väntar jag på att Felicia ska komma så ska vi mysa. Bjuder på lite bilder, både osminkad och sminkad denna gång.

Likes

Comments

Throwback till när jag och älskling gick på balen tillsammans, inte visste jag då att vi skulle bli sambos och leva det goda livet.

Likes

Comments

På onsdag är det back to work för min del. Blandade känslor över det, men mestadels roligt. Hoppas att det går bra bara!

Likes

Comments

Igår känns det som att vändningen kom. Jag hade energi och kände mig positiv. Jag var på gymmet med Sandra från jobbet och det var superkul! Det gick bra med alla olika krämpor jag har tillockmed. Senare på kvällen gick jag och Viktor och käkade på Vezzos nyöppnade burgarställe Grinded. Sedan blev det filmtittning och mys i soffan. En bra fredag helt enkelt. Nu börjar jag känns igen mig själv igen!

Likes

Comments