Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu när jag ligger hemma så känner jag att det skulle vara skönt med en ordentlig pyjamas som sitter löst mot kroppen. Och nu hittade jag denna från NA-KD och jag blev så himla glad !

Men lite dyr tyckte jag att den var 445kr tror jag det var, men det tycker jag att jag kan vara värd nu

Detta är ett betalande inlägg

kram /

S

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för min operation och allt gick jätte bra.

En cysta på äggstocken och en cysta bakom livmodern, kirurgen frågade även om jag har mens just nu, och nej det har jag inte, han talade då om för mig att det här jag visst för jag blöder ganska mycket från livmodern men att jag blöder bakåt alltså åt fel håll så blodet samlas buken men att han nu har sugit bort så mycket han kunde.
Han gav mig också diagnosen Endometrios, vilket jag tydligen alltid har haft men inte vetat om (som tur är) så det borde inte göra någon skillnad för framtiden mer än att jag fick många svar på några kvinnor frågor som jag haft genom åren när det gäller min kropp.
Det finns ju kvinnor som lider jätte mycket av sin Endometrios och som faktiskt har jätte svårt att få barn och i vissa fall inte kan få det, så jag skäms mycket över att han gav mig den diagnosen i samband med att jag själv väljer att sterilisera mig efter att ha fött 4 barn och aldrig haft några svåra Endometrios problem, jag hade lite svårt att få mitt första barn, det tog 4 år. Jag har även många tidiga missfall, ofostrigagraviditeter, och missedabortion. Men jag har ändå lyckats få 4 barn så diagnosen jag fick känns som ett stort slag i ansiktet mot alla dom som har stora problem med sin sjukdom.

Kramar
/S

Likes

Comments

Godmorgon Lördag!

Jag satt som vanligt med mitt morgon te i morse och läste igenom nyheterna och mina sociala medier när jag ramlar in på en artikel om att gå in i väggen.

Och den här artikeln fick mig att fundera lite över vår stora folksjukdom i vår moderna tid där många faktiskt stressar sönder sig och går in i väggen.
Men är "gå in i väggen" en lyx sjukdom? kan alla verkligen gå in i väggen? Hur är det egentligen med ensamstående föräldrar? har dom verkligen råd?! att gå in i väggen?

När en ensamstående förälder stressar sönder sig med tex arbete,barnpassning,struliga barn, matlagning, städning, tvätt , barns aktiviteter ,vaknätter, möten, eventuella strul med den andra föräldern, virus och barn sjukdomar, ekonomi som ska hålla, se till så garderoben alltid är väl fylld med säsongens alla kläder i rätt storlekar osv
Skulle den föräldern söka hjälp hos sjukvård eller psykiatrin när hen får sina dagliga hjärtklappningar när hen börjar känna sig glömsk när hen efter tre dagar kommer på att hen inte minns när hen själv kunde sätta sig ner och äta ett mål mat.
När hen söker hjälp och när det kommer upp på bordet att hen är ensamstående så börjas det väldigt snabbt diskuteras ifall hen har den föräldra förmåga just nu som krävs för att ta hand om sitt barn? Är hen verkligen lämplig som vårdnadshavare just nu?
Och vad händer då i dom fall där hen är ensam vårdnadshavare? jo det vet vi alla vad som riskerar att hända i dom fallen där en andra förälder inte finns med i bild.
nej alla har inte Råd att gå in i den berömda väggen.

Ibland gör samhället mig väldigt ledsen

En stor kram till er ensamstående föräldrar som kämpar röven av er ❤

Kram
/S

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sitter just nu och letar efter ett par ordentliga vinterkängor till mig själv som passar både min fot och ekonomi och ramlade över dessa snyggingar från #åhlens. tror jag klickade hem dom för 899kr 👌dom finns både i grå och svart men jag tyckte att den gråa passade mig bäst. (funderar på att klicka hem ett par till i julklapp till Mamma 😉)Detta inlägg innehåller betalande reklamlänkar

Likes

Comments

Hej sötnötar 🍁

Jag har varit dålig på att blogga på sista tiden pga att det just nu händer så otroligt mycket i min familj och runt om kring mig så jag har helt enkelt varit tvungen att lägga min fokus på det. Jag hoppas att ni har förstående för det.

Jag har i alla fall bestämt mig för att göra om lite i min blogg och ändra fokus lite på den så den kommer bli mer som jag vill.
Och jag hoppas på att kunna vara färdig med detta till på Måndag 🍁

Kram så länge
/S

Likes

Comments

Min läckra Romröra som jag använder när jag gör Lax, antingen grillad hel Lax eller Lax i ugn.

1 L naturell Creme fraiche
1 Röd lök (hackas väl)
ett knippe färsk Dill
1 burk svart Rom/Kaviar

blanda väl och ställ i kylskåp 😊

Färdig att servera 👌

Lycka till!

Kramar
/S

Likes

Comments

Önskar er en trevlig
kväll
för det här vi !

Kramar/S

Likes

Comments