winterlips

Det blir bare kaldere og kaldere ute, og kulden gjør sitt for både hud, hår og lepper. Jeg blir ofte veldig tørr i huden, men det aller verste er leppene.. Jeg får så lett såre og tørre lepper når det er kaldt ute, og hvis jeg glemmer å pleie de en dag, så er det krise. Dette er en av de tingene jeg virkelig hater med vinteren. Hvorfor skal klimaendring har så mye å si på kroppen, liksom? Haha.

Jeg tar egentlig vare på leppene mine på samme måte på vinteren som på sommeren, for god pleie gjennom hele året er i hvert fall med på å forberede leppene på kaldere dager, og kan være noe forebyggende.

Dette er de tre produktene jeg er aller mest avhengig av. Jeg hadde egentlig en leppepomade fra Tromborg som jeg sverget til, men den forsvant plutselig en dag, så da byttet jeg den ut med disse. Rêve de Miel fra Nuxe bruker jeg før jeg legger meg om kvelden. Da smører jeg på et godt lag med denne ganske tjukke leppepomaden, og lar den virke over natten. Lip butter fra Korres og lipglossen fra Clarins bruker jeg på dagtid, og begge deler fukter og holder leppene fresh og soft.

Normalt bruker jeg en leppeskrubb noen ganger i uken i dusjen (og ellers når jeg husker å bruke den), men siden den jeg hadde er tom, må jeg gå til innkjøp av en ny. Leppeskrubben kjøper jeg alltid på Lush, for det er absolutt den aller beste! Det er også noen veldig morsomme smaker å velge mellom. I tillegg er all kosmetikken fra Lush håndlaget, naturlig og miljøvennlig, noe som selvfølgelig er et stort pluss.

Husk å kjøp inn gode produkter til leppene! Ingen liker tørre og såre lepper..

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Av en eller annen grunn er jeg totalt avhengig av leppepomade året rundt... nouw.com/kamillahaaland
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @sandrah03

Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03