New in

"Kjøp nå, betal i August", ja, det er farlig. Haha, neida. Som sagt bestilte jeg meg en liten pakke fra Nelly sitt salg, og nå har det kommet! Det er faktisk sjelden jeg har bestilt ting fra Nelly, for jeg syns ikke kvaliteten er noe spess, og noe av det kan være litt "grellt" om det gir mening, haha. Men nå er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt!

Jumpsuit fra Bikbok, strandshorts fra Bikbok, og rosa kjole fra Nelly. Nå som sommeren er her og jeg skal til sydligere strøk om kun 26 (!!!) dager, så har jeg bestemt meg for å kjøpe litt fargerike ting. Kan ikke gå rundt i stekende varme i svarte klær, så det var et must. Syns disse printene fra Bikbok var utrolig freshe, og shortsen er perfekt når man skal labbe til stranda og bare vil slenge på seg noe komfortabelt uten å svette ihjel, haha. Den lysrosa kjolen er også veldig fin med skikkelig dyp utrigning, men om man styler den riktig så blir det fortsatt et fint og smakfullt antrekk:)

Hver sommer har jeg et par hæler jeg sverger til, og det er strappy sandals som disse svarte. Mine som jeg egentlig har fra før er sporløst forsvunnet, så disse fra Nelly (til kun 150 kr) var perfekt erstatning. De passer både til et hverdagsantrekk, men også hvis man skal pynte seg og dra ut på byen. Dette settet bestilte seg også, og det tenker jeg at jeg vil bruke til hverdags.

Også denne "Arm Candy" veska fikk jeg med meg fra Nelly. Tenker at den er kjempefin om man vil tilføye litt farge til antrekket, og er perfekt til et fresht antrekk når jeg skal bort på ferie. Den har også ganske bra størrelse, så her får jeg med meg alt jeg trenger til enhver tid! Dere får nok se alle plaggene i outfit-bilder etterhve

Ellers har jeg veldig lite å fortelle. Jeg er syk og har sittet inne hele dagen..Veldig kjedelig.. Men håper på å bli bedre til i morgen. Da er planen egentlig å drikke vin og spise ost og kjeks med jentene, så jeg krysser fingrene for at formen blir bedre:) Ha en god helg alle sammen!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @sandrah03

Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03