Glam

PARTY MAKEUP

Hei, alle sammen:)

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg legger fest-sminken min. Eller rettere sagt - hva jeg bruker. Jeg bruker også mye av det samme i hverdagen, men man sminker seg jo gjerne ikke like mye da. Jeg har mange favoritter, og looken varierer fra gang til gang, men dette er mine favoritter akkurat nå!

La oss bare begynne med det palettet her. Altså!? AMAZING. Elsker det virkelig. Det er så bra pigmentert, og har de fineste, varme fargene som er så trendy akkurat nå. Den har også alle basic fargene du trenger - alt fra helt lyst til brunt. Love! Dette er en sikker vinner for meg når jeg skal ut.

For å sette prikken over i'en på øynene, så legger jeg ofte dette pigmentet fra Mac (om det passer med resten av looken). Det har en superfin bronse farge, noe som jeg er helt obsessed med akkurat nå! Jeg elsker også vippene fra Mac, som en venninne tipset meg om! Jeg hadde ikke brukt vipper fra det merket før, men jeg er SÅ fornøyd, og de er dødsfine på!

Den perfekte fest-foundationen er uten tvil Double Wear fra Estée Lauder. Den sitter utrolig godt, dekker utrolig godt, og gir deg helt flawless hud. Her kan du dekke alle urenheter, og få skikkelig porselens-hud!

Ellers bruker jeg også bronzer fra Estée Lauder både til vanlig og fest. Jeg liker den så godt fordi den gir et naturlig resultat, fargen er ikke for oransje og den har ikke alt for mye skimmer. Love! Også topper jeg selvfølgelig det hele med en highlighter fra kolleksjonen Victoria Beckham gjorde for Estée Lauder, som har blitt min store favoritt! Dette er selvfølgelig ikke alt jeg bruker når jeg skal ut. Maskara, concealer, blush, leppefarge, bryn osv, osv er jo også noe jeg alltid bruker, men dette er da det aller viktigste:)

Har du prøvd noen av produktene? I så fall, hva syns du?:)

Liker

Kommentarer

elinelarsen
elinelarsen,
Hvor fikk du tak i produktene fra Victoria Beckham for Estée Lauder? Har øyenskyggepalettet selv, elsker det!!nouw.com/elinelarsen
sandraa
sandraa,
De kjøpte jeg hos Estée Lauder på Steen og Strøm i Oslo:) Har fortsatt noen produkter igjen der!:)nouw.com/sandraa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @sandrah03

Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03