Final touch

WHAT´S YOUR SIGNATURE?

Det sies at en jente ikke er ferdig påkledd før hun har sprayet seg med sin signatur-parfyme. Og jeg er helt enig! Glemmer jeg parfyme, så føler jeg alltid at jeg mangler noe. Og velger jeg feil parfyme til en anledning, så føles det rart, haha. Jeg tar alltid på meg duft etter hvilken mood jeg er i! Alle mine er veldig lette og friske, men lukter så forskjellig samtidig.

Modern Muse Le Rouge Gloss er parfymen jeg alltid har på meg på jobb. Jeg jobber jo for Estée Lauder, så da føler jeg at det passer best å velge en duft fra det merker jeg skal representere. Da er jeg liksom all in når jeg kommer på jobb, haha. Dette er den beste duften fra Estée Lauder etter min mening, og jeg syns den er frisk og god, men samtidig litt mystisk samtidig. Love!

Denne Eau De Toilette duften fra Armani Prive har jeg siklet på helt siden i sommer. Heldigvis fikk jeg den nå til jul, og jeg tror kanskje at dette er en av mine all time favorites. Den lukter helt fantastisk av Peoner, og den er litt søt - akkurat slik jeg liker det. Og for ikke å snakke om flakongen da! SÅ fin.

Jeg kjøper Escada sin limited edition sommer duft hvert år, og i år er intet unntak. Det er en så typisk meg parfyme! Skikkelig søt og frisk, og jeg hadde drukket den om den hadde smakt så godt som den lukter. Dolce & Gabbana er også en av mine favoritter, igjen veldig frisk og søt. Dette er min tredje flaske av denne, og jeg kommer nok alltid til å ha den stående på baderomshylla!

Jeg føler jeg har funnet ut akkurat hvilke type dufter jeg liker. Alle disse er liksom veldig meg. Jeg kunne for eksempel ikke gått for tunge parfymer, for det passer meg bare ikke, haha. Hva er din favoritt duft?

Liker

Kommentarer

keyell
keyell,
Jeg liker veldig godt Escada (spesielt den blå)! Jeg liker også friske dufter! Spesielt liker jeg Chanel Eau Fraiche (grønn flaske)! Den er veldig flott! De selger små og store flasker 😃 Har også likt å bruke Euphoria Calvin Klein (lilla flaske) men den er litt tyngre/vinter-duft! nouw.com/keyell
annabjordal
annabjordal,
Jeg synes Escada sine er veldig gode på sommeren, og Chanel til vinteren. nouw.com/annabjordal
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @sandrah03

Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03Instagram sandrah03