Header

Smoothie har blitt et av mine favoritt mellommåltider. Det er enkelt, friskt og veldig godt, og man får i seg masse frukt å grønt - kun i et glass. Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden min. Det mange ikke tenker på er at skjønnhet kommer faktisk også innenfra, på den måten at vi må nære og ta vare på huden også gjennom det vi putter inn i munnen. Jeg er for eksempel veldig opptatt av å prøve å få i meg 5 grønnsaker eller frukter om dagen, pluss at jeg drikker så mye vann jeg kan. Huden er det siste organet vårt som tar opp næringen, så det er viktig å få i seg MYE vann og viktige vitaminer og antioksidanter.

Over ser dere hva som er i smoothien. Blåbær er en favoritt hos meg, og jeg kan gjerne sitte en kveld å spise en hel boks. Nam! Blåbær inneholder også mye antioksidanter, som uten tvil er veldig bra for meg. Ellers bruker jeg mandelmelk, en banan og fryste bær fra butikken. Om du ikke er fan av mandelmelk kan jeg anbefale å bruke Biola i stedet. Før brukte jeg mye juice, men det inneholder dessverre ofte veldig mye sukker, så da går jeg for de alternativene som er bedre.

Smoothie er også veldig enkelt å ta med seg om morgenen. Om sommeren pleier jeg å drikke en på vei til jobb, men om vinteren er det dessverre så kaldt at jeg ikke greier å bære rundt på beholderen i kulden, haha. Dessuten passer jo den friske smaken litt bedre utendørs når det er varmt og deilig.

Så - husk å ta vare på huden, ikke bare utenfra, men også innenfra.

xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

En ting jeg har fått skikkelig sansen for, er mørke lepper. Mørk lilla og burgunder toner. Jeg syns generelt det er veldig kult, men når man er blond, lys og egentlig bare veldig nordisk, så får det en veldig kul kontrast med resten av utseendet. Som jeg har nevnt tidligere så blir jeg veldig søt, og kanskje litt Barbie med rosa og lyse toner, mens med de mørke så blir det mer en litt uforventet og kul look.

Jeg er fan av både Liquid lipsticks, gloss og vanlige leppestifter - det spørs litt på anledningen. Skal man en tur ut, så er jo det klart beste en matt leppestift eller Liquid lipstick. De sitter lengre, og man trenger ikke være så oppmerksom hele kvelden. Denne fra Dior har blitt en favoritt hos meg. En mørk metallisk farge, som er så lett å legge på at man ikke trenger lipliner en gang.

Jeg tror det er mange som kvir seg litt for å gå med de mørkere fargene. Eller mye farge i hele tatt. Det er jo uvant om man ikke har gått med det så mye, men jeg anbefaler alltid kundene mine til å prøve det, for jeg syns jo at en kul leppe setter prikken over i'en på enhver look. En sterk leppestift gir en viss attitude og selvfølelse, så det kan ha mye å si.

Over har dere mine favoritter (fra venstre); Liquid Lipstick fra Dior, matt leppestift fra Estée Lauder, Liquid lipstick fra Kylie cosmetics og en semi matt gloss fra Estée Lauder. Alt fra litt brunere toner, til mer over i lilla og burgunder. Jeg syns ofte også at de matte kan tørke ut leppene fort, men ikke med disse. De sitter lenge, tørker ikke ut, og er lett å påføre. Anbefales!

xx

Likes

Comments

Hei, og god søndag!

Jeg er dødssliten, så dagen i dag har bare blitt tilbragt på sofaen. Først sov jeg hele tolv timer i natt, også sovnet jeg faktisk en liten stund på sofaen også, haha.... Jeg trengte det sikkert. Jeg hadde jobb-lørdag i går, og rett etter det var det kino etterfulgt av en øl sammen meg jentene. En lang, men veldig hyggelig dag. Kanskje ikke så rart jeg er sliten nå. Men jeg gleder meg til den nye uken, og har satt meg noen mål!

Here we go:

Trening. I uken som var trente jeg bare en gang. Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi. Blant annet hadde jeg en tolv timers dag med kurs osv. og da sier det seg selv at treningen går bort. Uken som kommer nå er mer normal, så da blir det trening hver dag. Gleder meg!

Stå opp tidligere. Etter som at forrige uke var lang og tung, var det også veldig vanskelig å stå opp. Jeg hater å være stresset om morgenen. Man rekker ikke alt man skal, og føler seg ufresh og trøtt hele dagen. Så i uken som kommer vil jeg legge meg i god tid, og stå opp i god tid.

Søke meg inn på skole. Jeg er i prosessen, men må bare få fikset noe med vitnemålet mitt etter jeg gikk på Sonans. Denne uken vil jeg gjøre litt mer research, finne ut hva jeg skal søke, og om vitnemålet mitt blir i orden, så begynner jeg søkingen. Gleder meg til å se hva det blir!

Planlegge bursdagsfest. 3. mars fyller jeg 24 år, og skal selvfølgelig feire! Jeg har invitert inn en gjeng med jenter, og nå må jeg bare planlegge litt videre. Hvor skal vi dra ut, hva skal jeg eventuelt servere osv, osv. Det er ikke noe big deal, men det er jo hyggelig å ordne til litt da!

Handle inn til hele uken. Hver mandag handler vi inn mat til hele uken. Dette er så smart! Man sparer blant annet penger, for når man går på butikken hver dag, så er det ofte man tar med unødvenige ting. Vi pleier å bestille varene levert hjem hos kolonial.no. Der får vi masse inspirasjon til middager, pluss at vi slipper å bære tunge varer hjem selv. De har alt vi trenger, og prisene er normale. Love it!

Så det var et lite innblikk i uken som kommer. Jeg er klar!

xx


Likes

Comments

Det er ikke til å stikke under en stol at vi jenter får mye av selvtilliten vår etter en halv time på badet. Håret skal ordnes, sminken skal på, og vi gjør vårt beste for å se så bra ut som mulig. Det er lett å nesten miste seg selv litt når man gjør dette nesten hver eneste dag. Det sminkede utseende blir liksom deg. Det er sånn du ser ut. Men er det egentlig det? Hva med den huden vi er født med? Eller øyenvippene, brynene og leppene? Når sminken er på, så er det jo ikke helt ekte. Det er veldig lett å føle seg mindre fin de dagene man faktisk går uten sminke. Man ser gjerne trøtt og sliten ut. Av og til har jeg faktisk blitt spurt om jeg ikke føler meg helt bra, men faktum er bare at ja, jeg er egentlig blek med nesten usynlige vipper og litt mørkere ringer rundt øynene. Sånn som de fleste andre også egentlig er.

Ikke misforstå. Jeg syns sminke er en bra ting. Det gir selvtillit, det er kreativt og for noen, sånn som for meg, så er det veldig gøy. Det handler liksom ikke kun om å endre på utseendet. Men jeg må bli flinkere å like meg selv for sånn jeg faktisk ser ut. Jeg går lett uten sminke om jeg kan det, men blir liksom aldri helt kvitt den følelsen av "fyfaen jeg ser helt sjuk ut", haha. Jeg bryr meg egentlig fint lite om hva folk syns om utseendet mitt, og det er jeg veldig glad for, men jeg skulle uansett ønske at jeg var en av de som 100 % kunne omfavne hvordan jeg ser ut helt usminket.

Okei, så her har dere meg. Jeg tok noen nye bilder hos et modellbyrå for en stund tilbake, og da er det alltid nesten helt usminket. Eventuelt litt pudder for å ikke se blank ut i blitzen, men ellers ingenting. Når jeg først skulle se på de nye bildene så var jeg nesten litt svett i henda. Nervøs for hvordan de så ut. Hvem som helst kan jo se disse bildene. Men så tenkte jeg bare "de får synes hva faen de vil", også åpnet jeg å så på bildene. Og det var ikke så ille som jeg trodde, haha. Nei, det er ingen løsvipper eller solpudder for å gjøre meg brunere. Brynene er ikke tegnet on fleek sånn jeg liker de til vanlig. Men jeg er fornøyd. Og det er jeg veldig glad for. Jeg er glad for at jeg greier å se på meg selv sånn jeg egentlig er, og bare leve fint med det. Jeg sminker meg hver eneste dag. Snakker om sminke, lærer om sminke, selger sminke. Så det er litt godt å vite at ja, jeg klarer meg faktisk helt fint uten også.

Det skal sies at jeg ikke var 100% fornøyd med alle bildene, haha...Men når er man egentlig heeeelt fornøyd? Veldig sjeldent. Og det er sånt man må leve med. Kanskje noen syns de bildene jeg ikke liker er kjempefine. Who knows.

​Foto: Christian Bakstad

Jeg håper alle jenter der ute klarer å tenke sånn som meg. Du er fin uten den sminken du har brukt flere tusen kroner på. Håret trenger ikke være perfekt heller. Ingen er perfekt, men så lenge man har det bra med seg selv, så er det det aller viktigste. Jeg skal "utfordre" meg selv til å gå mer bare faced. På jobb kan jeg jo ikke det, men ellers. Det morsomme er at kjæresten min alltid gir meg komplimenter de dagene jeg går uten. De dagene jeg føler meg fæl, syns han jeg er på mitt fineste. Jeg vet ikke hva det er gutter ser, men det er i hvert fall noe helt annet enn når vi jenter ser oss selv i speilet. De er ikke så pirkete. De er ikke perfeksjonister som oss. Og det kan vi egentlig bare legge fra oss, for vi kommer aldri til å bli helt 100% fornøyd uansett. Lev med det utseendet du har fått, og vær glad for det. Alle er fine på hver sin måte. Lys hud, mørk hud, tjukke bryn, tynne bryn, kviser eller ingen kviser.

Sånn, nå tror jeg vi har fått nok av mine tanker i dag, haha. Håper dere har en fin dag!

xx

Likes

Comments

Jeg er sikkert ikke den eneste, men jeg syns svart og gull går så fint sammen! Enten om man har svar antrekk med gull tilbehør, eller som du ser ovenfor; en blanding av svart og gull i øredobber, ringer osv. Det er elegant, men også "hardt nok" med det svarte sånn at det tar litt oppmerksomhet om man vil det. Det siste året har spesielt øredobber blitt en stor hit for meg, og jeg føler liksom det setter prikken over i'en på ethvert antrekk. Enten om det er de store gull øredobbene, hoops, eller duskene, så gjør de liksom sitt.

De store gull øredobbene minner meg om de bestemødrene og mødrene våre brukte på 80-tallet. Jeg fant noen i ekte gull da vi var i Hellas i sommer, og jeg angrer veldig på at jeg ikke gikk inn i den butikken. Jeg har en følelse av at de sikkert hadde vært alt for dyre uansett, men who knows. Etter det lette jeg febrilsk etter noen lignende, og fant disse på Accessories. Yay! Jeg pleier også faktisk å mikse gull og sølv også. Det er jo liksom no-no, men om det er en sølvring, og et par enkle øredobber i gull, så syns jeg ikke det gjør noe. Man ser det jo ikke så godt uansett, og jeg liker begge deler veldig godt. You don't always have to follow the "rules".

Håper dere har en fin dag!

xx

Likes

Comments

THE PERFECT BLAZER

Okei, jeg har vært på leting etter en blazer som dette siden sommeren. Enten har de vært for tjukke, for tynne, feil mønster eller feil fit. Endelig fant jeg den perfekte på H&M, til 599 kr. Men før jeg kjøpte den, sjekket jeg Tise. Og det var lurt av meg. Jeg fant akkurat den blazeren jeg ville ha, i min størrelse, til halv pris. Jackpot! 300 kr betalte jeg, og det er ikke ille for et plagg man vet kommer til å bli godt brukt. Faktisk kjøpte jeg denne en størrelse større en hva jeg vanligvis bruker, men jeg syns disse er finere når de er litt stor.

Dette er et sånt type plagg som passer til nesten alt! Som vist på bildene over med en enkel t-skjorte og en kul jeans, eller med belte i midjen, skinnbukse og hæler for en tur på byen. Det meste funker. Blazer er jo helt klart et av mine favorittplagg, og den svarte jeg har er veldig, veldig godt brukt.

Håper dere har en fin dag, så snakkes vi om ikke så lenge :*

xx

Likes

Comments

For min del starter den nye uken i dag, ettersom at jeg hadde en deilig langhelg. I går brukte jeg dagen på å gjøre litt ting som bare må gjøres, også slappet jeg av, så på TV-serier og bare gjorde alt for at fridagen skulle bli digg. Det for meg betyr også å gjøre meg klar til den nye uken, så jeg dusjet, tok ansiktsmasker, skrubbet ansiktet, tok selvbruning og lakket negler. All ready!

Jeg har alltid slitt litt med å finne en selvbruning jeg syns funker bra, for jeg føler alt blir skjoldete og lukter veldig mye. Denne fra Clarins er min nye favoritt! Du drypper bare noen dråper inn i bodylotionen din, og smører inn som vanlig. Den lukter litt, men mindre enn de fleste, og om du er flink å smøre så skal det litt til for å bli veldig flekkete. Pass bare på å vaske hendene etterpå, haha. Jeg dreit meg ut på det første gangen, og jeg så f*** ikke ut... Lesson learned.

Dette er en helt ny skrubb fra Estée Lauder. Vi har dessverre ikke fått den i butikk enda, men jeg håper den kommer. Den skal brukes i dusjen, og har veldig små korn. Det føles altså ikke som om man skrubber av seg huden, men den gjør virkelig jobben. Samtidig gir den også fantastisk glød.

Når det kommer til masker, så liker jeg å bruke en for å rense og detoxe huden, etterfulgt av en fuktmaske. Denne detox masken fra Estée Lauder skal bare være på i tre minutter, så det er fort gjort. Etterpå bruker jeg Calendula masken fra Kiehls som gir mye fukt og glød. Den er også perfekt å ha med på solferie, for den roer også ned eventuell rød og irritert hud. Love!

Nå er jeg på vei til jobb, og skal starte uken for fullt! Håper dere har det bra:)

xx

Likes

Comments

THE BALLERINA BUN..

Min go-to hairstyle er definitivt en høy bun. Eller i hvert fall er det det jeg går for når jeg har en dårlig hårdag, eller må kjappe meg om morgenen. Det er elegant, enkelt og passer både til en slapp dag hjemme, og en tur på byen. I hvert fall om du spør meg, haha. Jeg syns også at de peneste ofte er å ha håret bort fra ansiktet.

Det er litt irriterende etter at jeg klipte håret mitt, for jeg får ikke alt opp i knuten, haha. Jeg er avhengig av hårnåler og hårspray, hvis ikke får jeg rett og slett lugg i nakken, og det er jeg ikke så gira på. Men ellers er denne enkle oppsettingen en favoritt, altså. Jeg har lyst å lære meg å lage en flette i bakhodet som går opp til hestehalen eller knuten, og jeg har prøvd mange, mange ganger, men får det bare ikke til, haha. Øvelse gjør mester, så kanskje jeg greier det en dag.

Det var dagens lille snakk om hår, lol. Håper dere har det fint:)

xx

Likes

Comments

LONG TIME, NO SEE...

Hei!

Sist gang jeg blogget var forrige søndag, haha.. Tiden går fort og jeg har mye å gjøre, og plutselig har det gått en uke. Men sånn er det i blant! Helgen har også egentlig gått i ett, men det har vært veldig hyggelig. Fredag var det spillkveld hos en venninne. Litt å drikke, god mat og hysteriske morsomme spill = en super kveld! I går var jeg ute å feiret en venninne med middag på Olivia og en liten tur ut etterpå. Jeg var ikke lenge ute, og var faktisk hjemme før klokken slo tolv. Jeg har ikke vært helt i 100 i det siste, så tror det beste var å ta det rolig.

Noen must haves: Advanced Night Repair Serum fra Estée Lauder som jeg har snakket om tusen ganger før, haha! Ingen over, ingen ved siden av. Bruker det både morgen og kveld. Duft fra Jo Malone som jeg bruker som romduft. Frisk og ren lukt! Og selvfølgelig et fat med masse digg - akkurat som det skal være på søndager.

Håper dere har hatt en kjempefin helg! Jeg er heldig og har fri i morgen også, så helgen blir ekstra lang for min del. Og deilig er det!

xx

Likes

Comments

Hei!

Regner med at de fleste koser seg med helgen så langt, mens jeg er på vei til jobb, haha. Men sånn er livet, og lørdager er jo faktisk en av de beste dagene å jobbe på. Tiden går fort, det er mye folk og det er litt mer som skjer. Men i mellomtiden, mens jeg er på jobb, ville jeg bare poppe innom og vise dere disse bildene. So simple; Svarte jeans og hvit t-skjorte, toppet med boots i lakk og knallrød faux fur. Love it! Denne jakken er så varm og god, og jeg er evig glad for at jeg kjøpte den. Som tidligere nevnt, så er det ikke mye farge i garderoben min. Denne spriter virkelig opp de enkle antrekkene jeg liker å gå i, pluss at den er perfekt nå som vi går mot -17 (ja, det er meldt det neste uke) sinnsykt kalde grader.

Håper dere får en helt fantastisk helg! Jeg gleder meg til å komme hjem i kveld, se en god film, og sove leeenge på søndag. Det morsomme er at de gangene jeg faktisk kan sove lenge, så våkner jeg klokken åtte, haha. Men jeg kan i hvert fall bare ligge i sengen å slappe av så lenge jeg vil, og jeg har heller ingen avtaler eller noe, så det blir bare full avslapning. Gleder meg!

xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

HAIRCARE

Hei, dere!

I dag tenkte jeg bare å vise dere hva jeg bruker i håret mitt. Jeg har egentlig aldri brukt så mye produkter, for jeg har aldri følt at noe har funka. Håret mitt er veldig glatt og tungt, så det skal mye til for å få ordentlig volum å tekstur i det. Til jul fikk jeg dette travelsize kitet fra Ouai fra jentene, og takk gud for det! Endelig har jeg funnet produkter som jeg virkelig liker, og ikke nok med det, men dama som står bak det er også helt rå. Ouai er utviklet av Jen Atkin, og hvis dere er like fan av Kardashian klanen som meg, så vet dere at det er hun som fikser håret deres. Kunne det blitt bedre?

I denne pakken var det en Dry Shampoo, Texturizing Hairspray, Treatment Masque og Smooth Spray. Produktet jeg kommer til å kjøpe mest av er nok Texturizing sprayen, da den sitter i håret HELE dagen. Med andre produkter har jeg følt at jeg må spraye om og om igjen, men denne sitter faktisk i. Ellers brukes jeg flittig tørrshampoo, og smooth sprayen i vått hår etter jeg har dusjet. Hår masken tar jeg ved behov, gjerne etter jeg har farget håret.

Så vidt jeg vet, så er ikke disse produktene på det norske markedet ennå. Eller? Hvis noen har annen informasjon enn meg, så rop ut. De har det på Sephora (skal hamstre neste gang jeg er der) og Asos som sikkert er den enkleste måten å bestille det på. Prisene er ikke så verst heller, og det er jo en fin bonus! Jeg er så sykt glad for at jeg fikk dette til jul. Jeg hadde ikke ønsket meg det en gang, but my girls know me. En annen ting jeg kan anbefale er Volume Moussen fra Kardashian Beauty. Jaaa, jeg vet, jeg er blodfan, haha. Men den tar jeg i hvert fall i vått hår, og den hjelper også veldig på volumet.

Nå er jeg faktisk tom for Texturizing Spray, men heldigvis var en venninne nettopp i Køben og fikset en ny, stor flaske til meg. Halleluja! Håret kan leve igjen.

xx

Likes

Comments

Hei!

I dag tenkte jeg å fortelle om min nyeste obsession; yoga. Jeg prøver jo å trene hver dag etter jobb på treningssenter, men om jeg ikke rekker (gidder) det, er det deilig å få gjort noe hjemme. Da er yoga perfekt. Det er også veldig deilig å gjøre om morgenen før jobb, for å få en skikkelig start på dagen. Jeg kjenner faktisk at kroppen føles bedre når jeg skal stå i 7,5 time etter å ha stretchet litt og gjort litt lett styrke. Men jeg er ikke akkurat en proff når det kommer til dette feltet. Tidligere har jeg bare gjort yoga et par ganger på gruppetimene på Sats, så jeg har ikke akkurat kunnskapen til å bare gjøre det hjemme alene uten veiledning. Derfor har jeg funnet verdens mest geniale youtube-videoer, 30 days of Yoga with Adrienne. Hun er en yogainstruktør som har laget et program som går over 30 dager. Du trenger ikke gjøre det 30 dager i strekk, men det er veldig greit å gjøre det i rekkefølge for å lære alt fra scratch.

Jeg elsker alt med disse videoene, utenom det faktum at jeg syns hun snakker for mye, haha. Men det får jeg leve med. Stay zen, haha. Videoene varer i alt fra ca. 16 minutter til 35 minutter, så du kan lett gjøre to på en dag om du vil det. Det gjør jeg med de korteste videoene. Grunnen til at jeg har blitt så glad i yoga er fordi jeg føler at det virkelig er god trening, uten at det blir for intenst. Det er ikke alltid man har lyst å stå blant 20 andre å svette ihjel på mølla. Denne treningsmetoden fokuserer mye på kjernemuskulatur, pust og holdning og er kjempedeilig å gjøre i total stillhet eller bare med rolig musikk. Det er nesten litt meditativt samtidig, om man greier å koble ut tankene samtidig som man holder på.

Noen andre her som er fan av yoga? Tips til videoer og lignende som er bra?

xx

Likes

Comments

Noen ganger må man faktisk bare ta seg en kopp kaffe, haha. I dag våknet jeg kjempe sent, og jeg var helt i ørska, så da var det liksom ikke noe annen utvei enn å ta seg en kopp. Grusomt, spør du meg, men det måtte til. Vanligvis ville jeg tydd til Redbull, men jeg har ikke akkurat fylt opp kjøleskapet mitt med det, så ja.. Men nok om det! Jeg har hatt en fin morgen, og har ikke planlagt en eneste ting for dagen. Den skal nytes, også blir det litt rydding og vasking senere for å bli klar for den kommende uken.

Her har dere en av de nye tilskuddene i parfyme samlingen min, forresten! Guerlain er jo verdens største og eldste parfymehus, så de har mye digg å velge mellom. Den har blant annet noter av blåbær og sukkerspinn, noe som gjør den unik! Vi reiser jo til Paris om ca. to måneder, og da tar vi turen innom House of Guerlain. Der har de parfymeri, salong og faktisk en restaurant. Noe av drikken og maten på menyen har de samme ingrediensene som duftene, og man kan kjenne igjen det man spiser dersom man har litt erfaring med parfymene. Dette konseptet er så kult, så jeg gleder meg til å besøke det!

Det var det fra meg i dag, håper dere nyter søndagen :*

xx

Likes

Comments

Hei, og god lørdag!

You know what? Jeg har ikke gjort en dritt i dag, haha. Og det har vært så deilig! Klokken er jo bare litt over tre, så det er more to come, men så langt har denne dagen vært veldig avslappende. Jeg startet dagen med yoga, og etter det har jeg bare spist frokost og sett keeping up with the Kardashians. Og det er vel sånn lørdager skal være?

I dag har jeg kjørt på med en veldig enkel look. Naturlige øyne, og sterke lepper. Røde lepper er noe jeg har fått skikkelig sansen for i det siste. Før følte jeg meg veldig ukomfortabel med det, men det er jo så fint! Lurer på om jeg bare beholder denne sminken, å går sånn om det blir en tur på byen senere. Simple as that.

Håper dere har en fin helg så langt! Kisses:*

xx

Likes

Comments

Jeg vet ikke om det bare er meg, eller om det er flere som opplever det jeg skal fortelle om nå, men jeg kan ikke skjønne noe annet enn at det er det. Du vet den følelsen av å gå å kverne på noe, men du ikke helt vet hva det er? Et eller annet har klistret seg til hjernen, uten at man helt klarer å sette fingeren på det. Jeg sliter veldig med å sovne, og har alltid gjort det, men plutselig får jeg perioder hvor søvn og innsovning er min beste venn. Sånn som nå. Det er akkurat som at noe har løsnet, og jeg kan puste igjen. Jeg kan slappe av. Jeg kverner ikke lengre. Jeg har ikke tenkt over før at det er dette søvnproblemene mine kan komme av, og jeg har ikke funnet teknikken for å løse det ennå, til nå har det bare fikset seg av seg selv.

Den gode døgnrytmen og søvnen kom tilbake til meg da jeg fant ut hva jeg vil gjøre med livet. Eller kanskje ikke med hele livet, men i hvert fall 3-5 år frem i tid. Jeg har alltid visst at jeg skal gå mer skole, men aldri visst hva jeg vil gjøre. Det vet jeg for så vidt ikke helt sikkert ikke ennå heller, men jeg har i hvert fall landet på at jeg skal søke inn på forskjellige ting jeg liker og passer til, også ta det derfra. Bare å finne ut det har lettet så mye stress av skuldrene mine. Jeg har høye forventninger til meg selv, å like å ha ting på plass. De siste to årene har ingenting vært på plass. Ja, jeg har jobb, et sted å bo, kjæreste og livet er generelt sett veldig fint, men jeg må ha noe å strekke meg etter. En fremtidsplan, mål og noe som gjør at jeg har enda mer mestringsfølelse.

Samtidig er det også andre ting som jeg har fått ryddet litt opp i. Når skal vi kjøpe leilighet? Hvor skal vi kjøpe? Hvordan skal jeg få spart penger til det? Men etter litt samtaler frem og tilbake, kan det se ut som vi har en nogenlunde plan for det også. Nei, vi skal ikke kjøpe noe ennå, men jeg kan i hvert fall se for meg at vi kanskje kan få det til i fremtiden. Bare å se litt av lyset i enden av tunellen hjelper meg mye. Jeg trenger ikke hele kaka med en gang, bare en liten smule.

Samtidig har vi også en tur til Paris planlagt. Som den rastløse personen jeg er, blir det rett og slett for kjedelig når det blir for stille i en lengre periode. Jeg trenger å komme meg bort, utforske nye ting og steder. Jeg elsker jo å reise, men det er ikke bare å knipse med fingrene. Oslo har vært litt som et grått hull for meg det siste året, og jeg har egentlig ikke hatt så lyst å være her i hele tatt. Det har gitt meg for lite. Nå har jeg endelig fått litt ny giv, og greier å elske byen jeg bestemte meg for å flytte til for snart fem år siden. Jeg føler at jeg har noe her å gjøre.

Det er sikkert pga. dette at det har vært veldig lite fra meg her inne den siste tiden også. Jeg har vært veldig uinspirert, kjedelig og lei - så da blir det ikke prioritert. Men nå føler jeg for å skrive igjen. Gleder meg til å ta bilder. Det er sånn det skal være. For det er ikke vits å vie tiden sin til noe om det bare skal være halvveis. Endelig er jeg kvitt gnagingen på hjernen, de høye skuldrene og rastløsheten i meg har roet seg litt. Jeg kommer alltid til å være sånn, det vet jeg, men som alle andre så lærer jeg også så lenge jeg lever. Nå vet jeg at neste gang jeg blir litt stuck så har jeg kommet meg ut av det før, og jeg er kanskje litt nærmere fasiten på hvordan det skal løses.

Siden det er så lenge siden sist, så slenger jeg med de siste bildene mine fra Instagram. Det har ikke vært en overflod av aktivitet der heller, men i hvert fall mer enn her inne.

Jeg gleder meg til å oppdatere litt hyppigere. I helgen har jeg fri, hele tre dager, og jeg skal nyte hvert eneste sekund, samt fikse litt innhold her inne. Nå skal jeg sovne fort, sove godt og våkne opp uthvilt til i morgen.

Hilsen Sandra som har fått ny giv til livet.

xx

Likes

Comments

Hei!

Jeg burde vel egentlig si godt nytt år, haha! Det har vært dårlig med oppdateringer her inne, for jeg har rett og slett ikke prioritert det i julen. Jeg har bare slappet av å kost meg, uten å tenke på noe som helst. Og det har vært veldig deilig! Men nå er jeg tilbake :)
Tenker å begynne det nye året med å vise frem det nyeste produktet på baderomshyllen min! Det er vippeserumet fra Swiss Clinic, og jeg gleder meg til å prøve det. Jeg har brukt vippeserumet fra Stimulash før, og det er det eneste jeg syns har fungert veldig, veldig bra. Så nå gleder jeg meg til å se hvordan dette fungerer, og om jeg syns det er like bra.

Det er superenkelt å bruke; bare påfør produktet som en liner helt ved røttene av vippene hver kveld. Det sies at man skal se virkning fra 3-6 uker, så jeg skal prøve å følge med og dokumentere til dere. Vipper er jo det aller viktigste syns jeg. Om jeg MÅTTE velge et sminkeprodukt jeg kunne bruke resten av livet, så hadde det blitt maskara. Jeg liker å ha lange, fyldige vipper, og da kan dette serumet forhåpentligvis hjelpe meg med det. Gleder meg til å se resultatet.

Nå skal jeg tilbringe resten av dagen på sofaen, ettersom at jeg ikke er helt i toppform. Nesa er tett og varmen i kroppen bare stiger og stiger...Kanskje jeg kommer meg ut senere for å få litt frisk luft.
Håper dere har hatt en fin helg, og at dere nyter søndagen:)

xx

Likes

Comments

Hei!

I år er det en litt annerledes julemorgen for meg. Jeg sitter nemlig i skrivende stund på toget på vei hjem, og har vært oppe siden 06.00. Det tror jeg aldri har skjedd på julaften før, haha. Veldig rart å ikke våkne opp hjemme klar for å feire jul, men sånn er det vel å bli voksen, tenker jeg? Jeg regner med å være hjemme ca. klokken 15 eller noe, så det er jo fortsatt mye igjen av dagen da. Det er lenge siden jeg har gledet meg mye til å komme hjem. Det er nesten et halvt år siden sist, og nå skal jeg være der i hele 10 dager. Deilig!

Nå sitter jeg bare her å gleder meg til pappa henter meg på Oppdal (toget går nemlig ikke helt hjem til Molde), til julemiddag, gaver, god stemning og bare å slappe av sammen med familien.
Til min store forskrekkelse fant jeg ut nå at jeg kun har med headset til Iphone 7....det går jo ikke inn i dataen, haha f***. Ble ikke noe film på meg der altså. Men jeg har med bøker og alt så jeg skal nok overleve.

Håper dere får en fin julekveld sammen med familien! Nyt det.

xx

Likes

Comments

Hei!
Da var det mandag igjen, og som jeg har nevnt 100 ganger før så flyr ukene av gårde så fort at jeg ikke husker hva jeg gjorde i helgen en gang, haha. Jeg har jo fri annenhver mandag, og i dag var en fri-mandag for meg! Og jeg føler jeg har brukt den godt. Det er så lett å bare sove lenge, slappe av og ikke gjøre noe, men i dag har jeg faktisk vært litt produktiv. Dagen begynte med at jeg tok turen innom modellbyrået jeg er i for å ta noen nye bilder. Jeg har jo forandret meg litt og blant annet klipt håret kort, så det måtte til.

Etter jeg hadde vært innom byrået var det ikke noe spesielt jeg skulle, så jeg gjorde noe jeg aldri hadde trodd jeg kunne, haha. Jeg dro på kafe alene! Dette er sikkert ikke verdens største ting for mange, men jeg har aldri gjort det før! Og det var så ufattelig deilig. Spiste en croissant og drakk en kopp kaffe, samtidig som jeg svarte på noen mails, scrollet gjennom de vanlige appene mine, og bare så på mennesker. Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Bare se på folk. Observere. Bare pass på å ikke stirre de ihjel, haha. Men ja, dette må jeg altså gjøre oftere. Jeg liker å være sosial å faktisk dra på kafe med folk og altså, men det er litt deilig å være i eget selskap også.

Nå skal jeg rydde og vaske litt i leiligheten, så alt er klart til jeg starter uken min på ordentlig i morgen. Ha en fin dag:)

xx

Likes

Comments

A TOUCH OF CHRISTMAS

Hei, dere!

Herregud, nå er det desember, altså! Faktisk er det 4. desember allerede, og tiden kommer til å fly frem til julaften. Det er jo bare 20 dager igjen! Det betyr 20 dager til jeg setter meg på toget hjemover til Molde på julaften. Jeg reiser sånn at jeg kommer rett hjem til julemiddagen, haha. Da skal jeg være hjemme i hele ti dager, og jeg gleder meg veldig.
Men det er jo faktisk 20 dager til, så jeg må prøve å få litt julestemning før den tid. Vi pleier ikke å pynte så veldig mye til jul i leiligheten, men litt er jo hyggelig. Så i går kjøpte vi et mini-juletre, litt candy canes og andre julete ting som får plass i den lille leiligheten vår. Og ja, julestemningen har faktisk kommet til meg. Julemuiskk, markeder, pynt, lys og ikke minst julegaveshopping har påvirket meg i år. Så nå får jeg bare håpe at stemningen holder til jeg skal hjem.

Jeg har også kjøpt inn alt jeg skal av julegaver. Jeg mangler to, men de skal jeg vente litt med. I år bestemte jeg meg for å virkelig slå til å lage fin innpakning, så jeg raidet Søstrene Grene for bånd, papir og til- og fra lapper. Og ble de ikke fine? Jeg personlig syns faktisk det fineste er gråpapir, for jeg er ikke så veldig fan av masse nisser og ræl på papiret, haha. Anbefaler forresten alle å kjøpe slike ting på Søstrene Grene! Det er så mye fint, pluss at det koster nesten ingenting. Tror jeg betalte 105 kr for alt til innpakningen, og det er ikke galt!

Nå skal jeg fly avgårde på noen ærender, så vi snakkes!

xx

Likes

Comments

Nouw Magazine