Under helgen befann jag mig på vackra ön Marstrand med ett gäng kompisar för att fira vårbalen 2017 med middag och drinkar. En riktigt lyckad helg med skinande sol. Det är vi glada över 🙏🏼

Min klänning är från Nelly.com

Maten som serverades:

Festen avslutades med champagne och drinkar 🥂🍹

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode

Är det bara jag som älskar att beställa online?

Det blir som presenter när de anländer och det bästa av allt är att man slipper trängas och gå runt på stan och leta. Man kan jämföra pris på https://www.prisjakt.nu/ eller http://www.pricerunner.se/ för att hitta produkten till bästa pris sen är det bara att klicka det hem 😁.

Idag fick jag hem min efterlängtade Locktång från ghd. Hört väldigt bra om den så jag hoppas den fungerar bra. Det är en lite tjockare långtång på 32 mm vilket ska göra att man får ett finare svall. Återkommer med resultat senare 💆🏻

Här är länken till locktången, ligger ute för 1439kr nu 👍🏻

http://styleport.se/produkt/ghd-copper-luxe-soft-curl-tong-gift-set/

Likes

Comments

3 år senare och jag kan inte säga att jag bara har en utbildning i bagaget, utan jag har lärt mig så mycket om mig själv och andra människor under dessa år och det är något jag har nytta av hela livet. Jag träffade så många olika själar där ute och lärt mig se saker från så många olika perspektiv vilket jag är tacksam över.

Studentlivet innebar mycket planering för att hinna med allt, studier, träning, jobb, socialt liv och sköta hemmet. Som tur är jag rätt duktig på att planera men jag ska inte sticka under stolen med att det inte var stressigt. Det va väldigt få dagar med ledig tid och då passade jag på att åka hem till Göteborg och hälsa på familjen. Ett tag kände jag mig som Hulken och mitt motto var att inte sitta ner för då kände jag inte hur trött jag egentligen var. Inget jag rekommenderar sådär i efterhand dock.

Efter några jobbiga månader med mycket skolarbete, mycket mer än vad jag nånsin hade anat bestämde jag mig för att sluta leva i framtiden och längta tills jag blir klar utan att verkligen njuta av studentlivet fullt ut. Det innebar allt från att leva fattigt på nudlar till att dricka öl efter en lyckad tenta och umgås med vänner. Vissa vänner jag lärde känna under studentlivet står mig fortfarande väldigt nära och varmt om hjärtat även en viss distans finns i praktiken.


Här är lite bilder på Norrköping <3

Likes

Comments

Personligt

Lyckan inom mig när jag blev antagen till Flygtrafik och logistik utbildningen som var mitt första handsval. Det var mycket som snurrade i huvudet för det valet innebar stora förändringar i mitt liv. Jag bodde hemma i Göteborg och jobbade i resturang branschen och skulle nu till en helt främmande stad som jag aldrig hade besökt tidigare, nämligen Norrköping. Staden som har vunnit bästa studentstad år 2013 och 2014.

Jag hade ingen tvivel om att stanna kvar och söka annat utan jag packade mitt pick och pack och var redo för och ge in mig på ett helt nytt spår. Ett spår som jag är väldigt glad att jag tog.

Likes

Comments

Personligt

1. Fullständigt namn? Sandra Atiyar2. Din längd? 160 centimeter lång3. Ålder? 24. Fyller 25 den 8 november4. Har du syskon? Ja, en äldre syster


5. Favoritfilm? Hmm.. Titanic nog


6. Har du utbildning? Ja, jag har pluggat till flygtrafik och logistik på Linköpings universitet


7. Har du jobb? Inte för tillfället.


8. Är du hund eller katt människa? Definitivt hund, nedan ser ni min hund Maloo på 7 år

9. Vem ringde du senast? Mammi


10. Hur svarar du i telefon? Det är beroende på vem som ringer, är det okänt så säger jag "Hej, det är Sandra här"


11. Vilken var den senaste filmen du såg? Catch me if you can


12. Är du en serienörd? JA!! Jag måste alltid ha en pågående serie annars mår jag typ dåligt haha


13. Gillar du kaffe? Ja bästa som finns


14. Vad äter du till frukost? Har jag tid brukar jag lyxa till det, med müsli, havregrynsgröt, äggröra, bananpannkakor osv


15. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen, kläder och mat.


16. Vilken är din favoritlåt just nu? Perfect av Ed Sheeran17. Hur imponerar man på dig?
Genom att vara dig själv18. Gillar du att resa
? Ja! Jag är så glad att jag har haft turen att få resa mycket med min familj. Målet är att se och uppleva så mycket som möjligt av världen.


19. Två saker du vill göra? Resa och uppleva mer samt få mitt drömjobb.


20. Drömyrke? Jag vill jobba på flygplatsen samtidigt som jag har mitt egna företag.

Likes

Comments