Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

3 år tillsammans med min största kärlek, vi har haft det fantastiskt tillsammans och jag vill bara säga att jag hatar dig så grymt mycket. Helt värdelös är du och du gör aldrig någonting rätt. Det har varit så jäkla jobbigt att vara din flickvän för du är verkligen som en finne i röven på en måndagsmorgon. Men tack för dessa 3 år, och även om jag hatar dig med hela mitt hjärta så är du som en bror, bästa vän och helt klart min pojkvän. Mer år ska det bli innan du blir av med mig! 😊💕 Pontus Berggren

Likes

Comments

Påväg hem till pojkvännen där det kommer bli massa spelande på datorn, samt streaming! Kommer bli sjukt roligt så kolla gärna när jag streamar på twitch.com! Sök på "angel_of_ashes" så hittar ni mig nog. Kram!

Likes

Comments

Påväg till mina sötnosar för lan. Kommer bli as roligt. Håll er uppdaterade. Länk till streamen kommer ikväll. Så håll ögonen öppna ;)

Likes

Comments

Jag och min mamma diskuterade häromdagen om varför människor hatar så himla mycket. Vi kom inte fram till så mycket men vi tog upp det som var viktigt och det som folk borde inse är fel. Visst kan man ogilla vissa personer, för det dem gjort i tv eller för det dem skriver på facebook. Men hata är ett så starkt ord och varför kan man inte bara hålla det för sig själv. Jag tog upp detta med min mamma för att jag hade kollat på ett program som heter "trolljägarna" som går på tv3 eller tv3play.

Det jag inte förstår är hur folk kan sitta bakom en datorskärm och skriva så nedvärderande saker till andra som dem inte känner överhuvudtaget. Jag tycker det är lågt och jag förstår inte hur folk tänker innan dem trycker på "sänd". Detta har inte hänt mig, visst har människor tyckt illa om mig. Man går inte ihop med alla, men jag har inte blivit trakasserad över något och det är jag väldigt glad för. Men dessa personer som sitter, dag efter dag, och skriver saker till andra som får dem att bli ledsna och kanske till och med får ett sämre självförtroende.


Varför hata när vi kan älska så mycket mer.

Att man inte har bättre för sig, om du inte gillar personen i fråga, varför lägger du dig i deras liv. Du har ett eget liv som du borde ta hand om istället för att berätta för andra vad dem är eller vad dem inte borde göra/gjort.Alla får ha en åsikt men att få fram sin åsikt på ett så dåligt sätt som möjligt är inget att sträva mot. Att be någon att ta sitt liv eller nedvärdera en person genom sexuella trakasserier är inget som kommer få dig att må bättre, bara få andra må sämre. Om man skriver något elakt till någon annan så är man ju inte bättre själv.

Jag blir bara så ledsen av att se andra få så mycket hat. Det var en tjej, i "trolljägarna" som sa "det spelade ingen roll vad jag ändrade, för ingenting var bra nog". Det ska inte behöva gå så långt att man ska ändra på sig själv för att andra ska tycka om en. Alla människor gillar/ogillar olika saker. Du ska vara nöjd med den du är och om det är någon som inte accepterar detta så är den/dem inte bra för dig. (Bild från google.)


Du är den du är och du är perfekt när du är dig själv.

Likes

Comments

Sitter på jobbet och har lite matrast. Köpte någon krabbsoppa som var hyfsat god ändå. Men lite för mycket för 1 portion och eftersom jag har börjat äta så dåligt så orkar jag inte äta så mycket mat. Efter jobbet drar jag till min älskling och ska väl kolla lite film och mysa. I helgen blir det lan, och eventuellt ska vi streama. Haha kommer bli grymt roligt och då hoppas jag att ni kollar!!

Likes

Comments

Utanför är det jättefint väder, alldeles blått på himlen och solen värmer om kinderna och här är jag, inomhus och ska jobba tills ikväll. Så njut medans ni kan. Ha en bra dag.

Likes

Comments

Kärlek är kärlek, vilket håll det än går åt. Jag tycker inte det är fel att älska den man vill och, eller göra det man älskar. Att vara med den personen man älskar oavsett kön är inte fel. Bara för att han älskar en kille, att hon älskar en tjej eller att han älskar henne, så behöver inte det vara fel. Älskar du någon? Då borde du förstå att den sortens kärlek borde alla få uppleva. Är hon från en annan religion, är hon äldre/yngre, är han från en annan religion eller äldre/yngre? Vad spelar det för roll, kärlek kan inte stoppas. Du är den du är och du älskar den/det du älskar.

Kolla in denna videon så förstår ni vad jag menar och vad jag står för. (Inte jag som tagit bilden, den är från google.)

HÄR KAN NI SE VIDEON.

Likes

Comments