Header

Paper pick-up challenge

" Happy saturday! ❤ Jag tar mig en liten vilodag efter all stress och kaos som varit den senaste veckan. Är visserligen träningssugen, men h…"

Propellerhångel

" Mitt i natten, och jag är fortfarande vaken, dock inte länge till! 😄 Jag råkade fastna lite för en dokumentärserie på det lite mindre ser…"

Jag ska berätta en hemlighet...

" 🌟 Broken crayons still colour 🌟 Det här är något jag också måste påminna mig själv om ibland. Du måste inte vara "perfekt" för att skina…"

My valentine

" Men alltså... jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget på ett bra sätt, jag är fortfarande lite halvt mållös. Min dag igår börj…"

En dag i kärlekens tecken

" Happy Valentine's! ❤ Två fantastiska dagar på raken, är det inte underbart? 😊 Jag vet att många tycker den här dagen är onödig, fånig och…"

Happy fat tuesday!

" Happy fat tuesday, folks! 😍 Det här är seriöst en av de bästa dagarna på hela året, snälla säg att ni håller med!? 😉 Det här är verklige…"

Jag har passerat en milstolpe

" Så länge som jag nu har gått och ifrågasatt mig själv och min förmåga. Så mycket tankar som flugit genom mitt huvud, frågor om jag verklig…"

Post-workout meal

" Sundayfeels.... ❤ Jag har precis unnat mig avokado- och äggmackor som mitt postworkout-meal. 😍 Jag börjar fundera på om jag någonsin komm…"

En dag försent

" Jag missade att tända ljus för mamma igår, trots att jag hade gått och tänkt på det hela veckan. Igår var det nämligen hela 5 år sen hon f…"

Saturday brunch! Eftersom jag bara varit hemma i en vecka och knappt har haft några sysslor att göra har jag vänt lite på dygnet. Vaknar runt tolv, vilket känns lite halvtaskigt sådär...fast samtidigt..vad gör det för skillnad när jag inte ens går ut? Idag tänkte jag dock kanske ta en promenad, eller följa med när sambon ska handla. På med en stor tröja bara som döljer allt och som är enkel att klä av och på. Kan röra armarna mycket mer än innan, men känner mig fortfarande lite som robocop eller tyrannusaurus rex. 😂

Det här fick bli min brunch idag. Något mer avancerat hade jag inte ork att göra. Lite stekt ägg med räkor, stekta grönsaker och aioli. 👌 Omnomnomnom....


Xoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments