Header

Propellerhångel

" Mitt i natten, och jag är fortfarande vaken, dock inte länge till! 😄 Jag råkade fastna lite för en dokumentärserie på det lite mindre ser…"

Jag ska berätta en hemlighet...

" 🌟 Broken crayons still colour 🌟 Det här är något jag också måste påminna mig själv om ibland. Du måste inte vara "perfekt" för att skina…"

My valentine

" Men alltså... jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget på ett bra sätt, jag är fortfarande lite halvt mållös. Min dag igår börj…"

En dag i kärlekens tecken

" Happy Valentine's! ❤ Två fantastiska dagar på raken, är det inte underbart? 😊 Jag vet att många tycker den här dagen är onödig, fånig och…"

Happy fat tuesday!

" Happy fat tuesday, folks! 😍 Det här är seriöst en av de bästa dagarna på hela året, snälla säg att ni håller med!? 😉 Det här är verklige…"

Jag har passerat en milstolpe

" Så länge som jag nu har gått och ifrågasatt mig själv och min förmåga. Så mycket tankar som flugit genom mitt huvud, frågor om jag verklig…"

Post-workout meal

" Sundayfeels.... ❤ Jag har precis unnat mig avokado- och äggmackor som mitt postworkout-meal. 😍 Jag börjar fundera på om jag någonsin komm…"

En dag försent

" Jag missade att tända ljus för mamma igår, trots att jag hade gått och tänkt på det hela veckan. Igår var det nämligen hela 5 år sen hon f…"

Så härliga resultat!

" Åh, härliga lördag! Jag fick till ett grymt träningspass för axlar och triceps, och sen direkt efter hade jag ett pass med en PT-kund som …"

Jag har börjat spela ett nytt datorspel... ingen skräck den här gången, kors i taket!! Ja, jag kan spela annat också! 😉 Denna gång är det spelet "Thief",en spelserie på hittills fyra delar...jag kör det senaste, men har inte kört något av de tidigare tyvärr... Den handlar om typ det titeln säger. Man är en tjuv, en skillad tjuv skulle jag säga, som tar sig fram genom stans gator genom att hålla sig i skuggorna medan man samlar på sig guld bland annat. Påminner lite om assassin's creed, fast detta är nog faktiskt snäppet lättare. Men jag älskar det! Älskar såna spel där man måste smyga sig fram och vara lite sneaky! 😃 Raka motsatsen till vad Amad gillar...han föredrar när man rusar in och utför världens jävla massmord, haha!!

Jag har precis suttit och nördat mig ett tag med detta, men nu är det tråkigt nog dags att lägga sig... varför ska tiden gå så fort när man har roligt?! 😓 Jag får hoppas på att Amad inte är på spelhumör imorgon, för då kanske jag kan spela lite till!! Vi får liksom slåss om hans dator, för den jag använder är ju inte direkt skapad för sånt. Jag får köra med argumentet att jag jobbar ju faktiskt hela helgen, och då kan han spela hur mycket han vill..... 😏


Xoxo, Sandora

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Någon av er som brukar se på programmet "Lyckliga gatan"? Dom spelar nämligen in det nu, precis nedanför vårt fönster, såhär lagom till middagen. 😉 Har själv aldrig följt det programmet men jag har hört talas om det. Att dom valde just Bergsjön av alla platser i den här staden är väl för att ena killen är från det här området. Han har gått i samma skola som Amad tror jag till och med. Han känner honom i alla fall! 😊 

Hade jag haft ork så hade jag gått ner och kollat lite, av ren nyfikenhet... men jag är på tok för trött idag! Det var ett tag där när jag hade kommit hem som jag var på väg att kollapsa totalt i sängen. Det är verkligen när man sätter sig ner som man inser hur seg och trött man faktiskt är. 

Nu middag och live-underhållning!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Vi startade den här skoldagen med en skogsvandring på ungefär 8 kilometer, om jag inte minns fel? Skönt på ett sätt, men egentligen inte min grej. Jag har blivit förstörd av samhället och föredrar asfaltsvägar, betong och bilavgaser. 😂 Fick rysningar med jämna mellanrum och det kändes som att det kröp en massa småkryp över hela mig! 😱 Kan ni tänka er mig tälta?! Ni skulle få höra ylande hela tiden från min käft. "SPINDLAR!!! 😱" Nej, skogen är inte något för mig. Men jag tog mig igenom det utan problem. Sitter och njuter lite nu av att befinna mig högt upp i ett höghus, och under mig finns asfalt, en jävla massa betongväggar, och inte speciellt mycket natur över huvud taget. WOW! Jag är verkligen fucked up! 😃 Ni som kan gå i skogen och faktiskt njuta på riktigt...fortsätt med det, för det är bra! Det är friskare luft och bra mycket mer hälsosamt än storstan. Jag är ett hopplöst fall... kom inte till den mörka sidan. 😁


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Mc Yankoo ft. Tetriz boyz- Heart for orient
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag var den här helgen så nära på att köpa mig en påse godis. Ni anar inte hur sugen jag var! Affären skulle snart stänga och jag hade redan klätt på mig, när jag av någon anledning klickade in mig på en youtube-serie om kroppens anatomi och träning, och mitt sug försvann direkt! Tror jag har tipsat om den serien förut...den ger mig rysningar!! "Your anatomy is a blueprint, you are an architect." 😍 Här har ni länken igen ifall någon blev intresserad!
I alla fall!! Som sagt, mitt godissug försvann ganska snabbt, och jag kände bara att nej nu jävlar ska jag inte stoppa i mig en massa skit! Har redan ätit en mörk choklad och lite chips den här veckan, det räcker!! Istället blev det en skål med skivad banan och mjölk. Det var någon som hade tipsat mig om det, och det tackar jag för! Så förbannat gott!!
💗 Detta är ju det perfekta kvällsmumset! Om ni vill äta något sött men med gott samvete, så testa det. 😃 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Yes!! Nu har jag äntligen köpt mig ett par nya träningstights! Better Bodies, dom fick kosta en del, men det är det värt. Dom sitter bra, är dösköna och lätta att röra sig i. Tränar man mycket tycker jag att man ska lägga pengar på bra träningskläder. 😃 Nästa månad köper jag nog ett till par av dessa, fast i annan färg. Nu måste jag bara hitta ett par nya träningsskor också... kanske ska dra mig till Stadium outlet, som ligger inte långt ifrån skolan. 😊 Några hundralappar kan man ju faktiskt tjäna på det.

Nu är bara frågan...ska jag ha dessa imorgon i skolan? Vi ska nämligen vandra. Inte så jobbigt och svettigt med andra ord, så kanske man faktiskt kan ta ett par jeans. Hmm....


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Grillat och Grändy- Driftig
Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Haha!! Det där är såååå jag, när konstiga människor kommer fram och pratar med mig om väldigt udda saker. Oftast fyllon, som sluddrar så mycket att man knappt hör vad dom säger. Jag önskar att jag hade modet nog att be dem hålla käften och låta mig va, haha, men nej... jag ser ut som den här reportern istället. 😝 Lamslagen och allmänt obekväm. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hösten och vintern är ju på väg, och det börjar bli mörkare och lite kyligare. Samtidigt börjar min ångest krypa framåt lite smått, speciellt på kvällarna och nätterna. Jag vaknade flera gånger inatt och fick en känsla av att befinna mig på en helt annan plats, i en annan tid. Det kändes som att om jag skulle kolla ut genom fönstret så skulle jag se snö och en massa julstjärnor i alla fönster. Det gav mig panik. Pratar inte om panik för att jag hatar vintern och kyla... men jag associerar fortfarande vintermörker med den tid som nog var allra tyngst i mitt liv. Alla känslor jag hade inom mig när jag försökte ta hand om mamma kommer fram ibland, och det känns som att jag verkligen befinner mig just där, just då. Jag sitter i ena stunden i hennes kök, och hon sitter bredvid med en cigarett och tittar på mig. I nästa stund är vi i hennes vardagsrum med dom gröna sofforna. Det ligger choklad på bordet, ett glas cola och ett askfat fyllt med fimpar. Mamma sitter i ena soffan, med händerna mellan knäna och gungar lite smått fram och tillbaka medan och kollar på tv. Här är hon fortfarande ganska pigg och stark. Men så kommer vi till sovrummet. Det där sovrummet med julstjärnan i fönstret. Den där förbannade julstjärnan som hon var så glad över. Den gav något slags lugn mitt i allt kaos. Det var ingen speciell julstjärna egentligen, en billig från rusta, en sån som på bilden nedan. Men den har printat sig in i min hjärna väldigt djupt av någon anledning. Kanske just för att där i sängen, någon meter ifrån stjärnan låg mamma och sov, men ibland visste jag inte ens om hon levde. Hade jag kunnat gå tillbaka till den platsen, den tiden, så hade jag nog slagit ner lampan. För det fanns egentligen inget lugn för mig då. Allt med den där julstjärnan var bara falskt. Fast samtidigt vill jag behålla den, för den fick mamma att le.

Sen pendlar jag även ibland till förra hösten/vintern, när jag bodde hos min syster. Då mådde jag riktigt dåligt. Jag var deprimerad och åt antidepressiva. Av någon konstig anledning hamnar jag där igen, och känner så som jag kände då. Allt bara kändes meningslöst. Även där ser jag en julstjärna, och jag får panik, för den påminner mig om mammas julstjärna. Och så går det runt. Vet inte vad jag egentligen ville ha sagt med detta...behövde nog bara få skriva av mig lite.

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Det blev ingen rundtur på stan idag. Inga nya träningskläder! Jag valde att ta det imorgon istället, och idag fokusera på träning och plugg. Nu har jag precis suttit och arbetat med en presentation som ska visas med hjälp av programmet Prezi. Det är typ som powerpoint... jag ska vara ärlig om att jag blev lite nervös när dom sa att vi skulle använda detta, då jag aldrig använt powerpoint. Jag undvek alltid den typen av presentation i skolan för att jag tyckte det verkade för avancerat för mig, haha!! Det här var däremot superenkelt, och det är säkert powerpoint egentligen också... bara jag som varit en fegis! 😉 Den här presentationen vi har är mest för att vi ska lära oss programmet, men eftersom vi studerar till hälsocoacher så skulle ämnet vara något inom just hälsa. Jag har tänkt att göra en presentation om socker, kors i taket! Tänkte ju att nu när jag hade en så bra bok om just socker, ni vet den jag fick med i tidningen, så passade det ju skitbra! 😊

Nu räcker det dock för plugg tror jag. Kan inte ta in för mycket information på en gång, det måste ju sätta sig också. Med andra ord tar jag en ordentlig lördag nu! 😃😍 Det ska lagas hajmal med äggsås, och senare blir det lite munch och spel! Kanske jag till och med får sällskap av Amad, om han inte ska vara med killarna. 😃


Xoxo, Sandora

Likes

Comments