Header

Paper pick-up challenge

" Happy saturday! ❤ Jag tar mig en liten vilodag efter all stress och kaos som varit den senaste veckan. Är visserligen träningssugen, men h…"

Propellerhångel

" Mitt i natten, och jag är fortfarande vaken, dock inte länge till! 😄 Jag råkade fastna lite för en dokumentärserie på det lite mindre ser…"

Jag ska berätta en hemlighet...

" 🌟 Broken crayons still colour 🌟 Det här är något jag också måste påminna mig själv om ibland. Du måste inte vara "perfekt" för att skina…"

My valentine

" Men alltså... jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget på ett bra sätt, jag är fortfarande lite halvt mållös. Min dag igår börj…"

En dag i kärlekens tecken

" Happy Valentine's! ❤ Två fantastiska dagar på raken, är det inte underbart? 😊 Jag vet att många tycker den här dagen är onödig, fånig och…"

Happy fat tuesday!

" Happy fat tuesday, folks! 😍 Det här är seriöst en av de bästa dagarna på hela året, snälla säg att ni håller med!? 😉 Det här är verklige…"

Jag har passerat en milstolpe

" Så länge som jag nu har gått och ifrågasatt mig själv och min förmåga. Så mycket tankar som flugit genom mitt huvud, frågor om jag verklig…"

Post-workout meal

" Sundayfeels.... ❤ Jag har precis unnat mig avokado- och äggmackor som mitt postworkout-meal. 😍 Jag börjar fundera på om jag någonsin komm…"

En dag försent

" Jag missade att tända ljus för mamma igår, trots att jag hade gått och tänkt på det hela veckan. Igår var det nämligen hela 5 år sen hon f…"

Och tacos blev det!! Ja men visst...ibland kan jag det där med att flirta åt mig god mat. Döööögott! Blev lite för mycket dock. Brukar bli så med tacos, tyvärr. Kan ju knappt röra mig! Och senare blir det vattenmelon också. Rena lyxen! Kommer rulla fram efter allt.😄


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

BAAAAHAHAHAHA!!!!!! x'D Yeeeeeees........ 😏


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Wööhöhöhöööw vilken seg dag... A kom hit redan igårkväll, och vi bestämde oss sådär mitt i natten att kolla på skräckfilm. Vi somnade nog inte förrän vid sex-tiden, om inte senare än det! Jag vaknade dock vid halv nio som vanligt ändå. Tog en dusch, drack lite kaffe, solade till och med en liten stund, slängde in lite tvätt och sen råkade jag hamna under täcket igen. Nu är jag piggare än någonsin, men också hungrigare än någonsin! Var det någon som sa tacos? 😉 Jag har inte fått tillfälle att flirta åt mig det än. Karln ligger ju fortfarande o snarkar...men det kommer.....mjäähähäää...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Childish Gambino- Heartbeat


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Whaa, inte ens jag visste detta! 😄 Han verkar vara en sjukt bra pappa!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Precis träffat en kär gammal vän jag inte sett på jag vet inte hur länge! Ricko! 💗 Den pricken har ju av någon anledning flyttat till Kalmar, så det är inte ofta man träffas. Sjukt synd då vi två klickar så bra! Nu hade han och hans syskon vägarna förbi, så det blev en kort men trevlig pratstund. 😊 

Nu ska jag ta tidig kväll och mumsa på helgens gottis. Glass från Ben&Jerrys! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Idag är en sån där bra dag. Jag känner mig så glad! Har hunnit sola, tagit en liten promenad, städat lite och nu mumsar jag i mig mat. Väntar på att dagarna ska gå så jag kommer härifrån. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag har saknat lilla sketna Katrineholm. Eller det är väl snarare folket där jag saknat. Det allra bästa skulle ju vara att flytta allt folk därifrån hit. Man kan dock inte få allt i världen. Tyvärr. 
Kär har jag också gått och blivit. Eller lite förälskad i alla fall. Kanske det är samma sak? 😊 Det pirrar i alla fall till i magen!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Every day I cry for you
And wish that you were crying too
But you don't feel my pain
You don't see my sorrow
And the thing that hurts the most
Is I'm just a ghost

Charlene Soraia- Ghost


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Hundraåringen

Komedi/Drama från 2013

Språk: Svenska

Handling: Allan har levt ett långt och händelserikt liv, och bor nu på ett ålderdomshem. Dagarna blir långtråkiga och på hans hundrade födelsedag bestämmer han sig för att lämna hemmet. Han kliver ut genom fönstret och flyr. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

HAHA!! Det här var kul!! Sitter och kollar på en svensk film, Hundraåringen, när jag plötsligt ser ett ansikte jag känner igen. Den där gubben har jag ju bott hos när jag var liten! 😝 Såg honom i en reklam på tv för några månader sen också, men inte fan visste jag att han skulle gå och bli filmstjärna! 😉
Xoxo, Sandora

Likes

Comments