Header

Stripes

" Söndag, en dag för mig att förbereda veckans bravader. Jag har 2 Pt-kunder imorgon, samt en gymintro, jag ska hinna gå till skatteverket f…"

Paper pick-up challenge

" Happy saturday! ❤ Jag tar mig en liten vilodag efter all stress och kaos som varit den senaste veckan. Är visserligen träningssugen, men h…"

Propellerhångel

" Mitt i natten, och jag är fortfarande vaken, dock inte länge till! 😄 Jag råkade fastna lite för en dokumentärserie på det lite mindre ser…"

Jag ska berätta en hemlighet...

" 🌟 Broken crayons still colour 🌟 Det här är något jag också måste påminna mig själv om ibland. Du måste inte vara "perfekt" för att skina…"

My valentine

" Men alltså... jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget på ett bra sätt, jag är fortfarande lite halvt mållös. Min dag igår börj…"

En dag i kärlekens tecken

" Happy Valentine's! ❤ Två fantastiska dagar på raken, är det inte underbart? 😊 Jag vet att många tycker den här dagen är onödig, fånig och…"

Happy fat tuesday!

" Happy fat tuesday, folks! 😍 Det här är seriöst en av de bästa dagarna på hela året, snälla säg att ni håller med!? 😉 Det här är verklige…"

Jag har passerat en milstolpe

" Så länge som jag nu har gått och ifrågasatt mig själv och min förmåga. Så mycket tankar som flugit genom mitt huvud, frågor om jag verklig…"

Post-workout meal

" Sundayfeels.... ❤ Jag har precis unnat mig avokado- och äggmackor som mitt postworkout-meal. 😍 Jag börjar fundera på om jag någonsin komm…"

Jag vet inte om jag kommer hinna eller komma ihåg att blogga inatt, så jag hälsar alla redan nu ett gott nytt år!! smiley Och här kommer mina två nyårslöften! 

1. Jag ska se till att bli mycket mer självsäker än jag är nu. 

2. Jag ska lyckas få den där vältränade kroppen jag drömt om! Eller jag ska i alla fall komma i närheten. Sätter ju alltid upp nya mål när det kommer till träning. winkXoxo, Sandora

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

It's been a cold, cold summer
Since you left me baby
And now I'm in this bed alone
Can't believe you saw right through me
Oh, oh, oh

CJ Hilton- Cold summer


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Precis hemkommen från en underbar filmkväll med tjejerna! smiley Hela tre filmer blev det! Woh! Fick även bevisat idag att det finns riktiga idioter. HAHA! Stackars människa, du bara skämmer ut dig själv mer och mer. smiley 

Sitter nu och käkar chips och dricker vatten. Ashungrig!! Hade tänkt att käka lite matrester, men känns smartare att spara det till imorgon... har ju redan varit lite onyttig ikväll så kan lika gärna fortsätta. wink Nästan lite bra att det bara fanns äckliga lättsaltade chips hemma... ingen höjdare. Blir att jag häller i mig mer vatten då istället! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Oh tjena, är det redan söndag?! Har hela dagen trott att det var lördag! cheeky Nyårsafton imorgon ju! WOOHO! Får se hur det kommer firas, nu när Annelie har fått hjärnskakning. Kanske hon orkar gå ut på krogen (nykter så klart), eller så blir det mys hemma istället. smiley Ikväll blir det däremot massa mys hemma hos henne! Film, film och ännu mera film! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

I don't ask for much when you're with me*
Girl just promise you'll stay by my side
'Cause I don't give no second chances
All I'm asking is baby think twice

Stevie Hoang- Before you break my heart


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åh, Annelie, Annelie, Annelie... lilla gumman! sad Halka på krogen och få hjärnskakning. Av någon anledning är jag inte förvånad. Om det är någon som lyckas med det så är det du! wink Men imorgon ska det firas nyår i alla fall, med eller utan krog! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments


Var bara tvungen att dela med mig av den här videon, haha! x) 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Give it up for now
Turn the music up
I'm losing out control
Ready to explode
I'm alive, oh ooh, oh ooh
I'm alive, oh ooh, oh ooh

Kato & Electric Lady Lab- Alive
 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

WOOHOOW!!! Vi måste ju Tack Jimmy Nylund som sett till att alla papperskvitton kommer försvinna. smiley Kvitton är något jag verkligen hatar. Först och främst just för att det är sånt slöseri med papper...men sen också för att det alltid lyckas hamna i plånboken. Sen får man alltid rota som en galning för att få upp sedlarna, utan att allt skräp ska flyga ut. Not cool haha! 

Jag vill ha pengar där, inte skräp! wink 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Väldigt sorgligt, men också väldigt dumt! Vem åker ut på isen med en traktor?? frown Två unga killar hade åkt ut för att ploga nån bana...ville dom ta en genväg över sjön? Traktorn åkte genom isen och bara en av killarna lyckades ta sig upp.  Synd... men vad tänkte dom egentligen?


Xoxo, Sandora

Likes

Comments