Header

Happy fat tuesday!

" Happy fat tuesday, folks! 😍 Det här är seriöst en av de bästa dagarna på hela året, snälla säg att ni håller med!? 😉 Det här är verklige…"

Jag har passerat en milstolpe

" Så länge som jag nu har gått och ifrågasatt mig själv och min förmåga. Så mycket tankar som flugit genom mitt huvud, frågor om jag verklig…"

Post-workout meal

" Sundayfeels.... ❤ Jag har precis unnat mig avokado- och äggmackor som mitt postworkout-meal. 😍 Jag börjar fundera på om jag någonsin komm…"

En dag försent

" Jag missade att tända ljus för mamma igår, trots att jag hade gått och tänkt på det hela veckan. Igår var det nämligen hela 5 år sen hon f…"

Så härliga resultat!

" Åh, härliga lördag! Jag fick till ett grymt träningspass för axlar och triceps, och sen direkt efter hade jag ett pass med en PT-kund som …"

5 saker att göra oftare

" 1. Lita på mig själv som person. 2. Tillåta mig själv att misslyckas. 3. Våga ta konflikter. 4. Tänka på min andning. 5. Ta kontroll över …"

Äntligen, endorfinkick!

" Ouff, det var tufft att ta sig upp ur sängen idag. Jag har årets påsar under ögonen, så nej...bilden här nedanför är inte tagen idag, haha…"

Det är kärlek!

" OBS! Bilden är från igår, jag känner mig inte lika pigg och fräsch idag kan jag lova, haha! Jag trodde faktiskt att jag skulle vakna någor…"

Kramar hjälper alltid

" Tjuuutjuuuu...!!! Någon som vill hoppa på det emotionella hormontåget?? 😉 Igår hände det grejer som rörde om i hela mig. Det var diskussi…"

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Oh when you're cold, I'll be there, hold you tight to me... 

Sade- Hold you tight 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jaooo nu har jag sett den filmen också. Rätt bra faktiskt! :) Trodde dock att det skulle vara lite mer humor... fast den kanske hade blivit dålig då? 

Handling: Sven säger upp sig från sitt jobb och reser till Phuket i Thailand, där han tänker skriva en bok och leva fritt. Han träffar på Anja som han blir förälskad i, och bla bla bla... Hon blir förälskad i honom, men har egentligen en kille som hon bara tagit paus med. 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

I used to rule the world, seas would rise when I gave the word. Now in the morning I sleep alone, sweep the streets I used to own. 

Coldplay- Viva La Vida


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hinner inte lägga upp videon idag... vaknade så sent, och snart dags att dra sig till jobbet. Uscha jag vill verkligen inte!! :/ Bara att bita ihop och tänka på att det snart är helg igen! ;) Fyra dagars arbete... det går fort! Hoppas jag. 

 

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Måste bara berätta lite kort...Jag och Said var och fiskade idag. Vi åkte ut med båt och allt gick bra, eller aa... fick inte så mycket napp, men lite fick vi. När vi väl kom tillbaka så skulle jag kliva ur båten för att kunna ta emot alla grejer, så hände det som bara händer i film. Ena foten på bryggan...andra foten i båten...båten glider plötsligt iväg från bryggan och avståndet blir bara större och större. Sandora slutar med ena benet i vattnet. Tur att det inte var djupt! x)


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

AAaaaaaaarrrghhh!!! Fyfasiken så typiskt!! Sarah Sjöström kom fyra i finalen. FYRA!!! En plats ifrån pallen. Tycker verkligen synd om tjejen. Fatta vilken press hon måste ha känt... och sen vara såååå nära, men ändå inte tillräckligt. Fyyyfaaan! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Ouff ouff ouff vad kul jag hade igår! :) Filmade lite, men det orkar jag inte lägga upp idag. Lägger upp det imorgon innan jobbet! ^^ 

Det blev trevligt sällskap, vattenpipa, dricka och bra musik! Runt tolv gick vi till Harrys och förberedde oss för Crossfireeeee!! Måste säga att dom var bättre än jag trodde! Jag menar, älskar ju deras låtar, men det var sjukt bra att höra dom live också! Trodde inte det skulle vara så bra. :) Men svettigt var det också ska jag säga er... SVETTIIGTTT!!! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

<img border=0 alt="free glitter text and family website at FamilyLobby.com" src="http://www.familylobby.com/common/tt8438434fltt.gif">

When them bottles stop popping and them dollars start stopping, do what you did to get it and don't stop. 

Bad meets Evil- Living proof 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Hell yeah, ikväll är det Crossfire som gäller på Harrys!! :) Ouff vad jag ska fixa mig!! Måste börja tidigt! Vi ska till Annelie och förfesta lite där, och sen jävlar! Me gonna dance tonight, me gonna be sexy!! 


Xoxo, Sandora

Likes

Comments