Tänkte lägga upp lite snygga skor till nyår för er som gillar höga klackar och glitter typ ;) Slängde även in ett par glitterballerina också för er som hellre föredrar platta skor, som tex jag ;)

Samtliga skor kommer ifrån Nelly.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll har vi bakat lussebullar här hemma. Lyckades bränna 1 plåt haha, men resten blev riktigt goda! :) Nu blir det solsidan och lite senare Johan Falk.

Likes

Comments

Fick denna mascara i min glossybox nu senast.Det är Oriflames Beauty Wonder Lash mascara. Har velat testa den väldigt länge, men har bara inte hunnit köpa den, men nu fick jag ju chansen då ;)

Jag kan dessvärre inte bestämma mig om jag tycker om den eller inte. Det jag gillar med den är att den separerar fransarna väldigt bra och man får bra längd på fransarna, men dessvärre inte så mycket volym. Jag som har väldigt korta fransar behöver väldigt mycket volym på dem när jag målar dem, hellre volym än längd för mig, men gärna både och. Jag skulle rekommendera denna till dem som har lite längre fransar för då tror jag den blir perfekt. För mig fungerar den som en vardags-mascara ungefär.

Likes

Comments

Concealer använder man för att dölja ex mörka ringar under ögonen, finnar eller andra skavanker i ansiktet. Det är viktigt att man väljer rätt concealer. Självklart finns det de som är beiga som täcker helt fantastiskt bra, men helst ska man använda sig av, gul, rosa och beige. Concealer finns i kakform, flytande och pennform. Jag föredrar flytande då den oftast inte är så tjock och ger ingen "kak.effekt" i ansiktet.

Gul (finns även de som är gröna) använder man på röda fläckar i ansiktet. Så som finnar, rödhet vid näsvingar o.s.v. Gult/grönt neutraliserar nämnligen rött.

Rosa concealer använder man vid mörka ringar under ögonen, då rött/rosa neutraliserar blått.

Beige kan man använda över den gul/gröna och rosa om man tycker de lyser lite väl mycket rosa eller gul/grönt.

Som sagt finns det även beiga concealers också, men då är det att dom har en underton i antingen gult eller rosa, precis som foundation. Som då neutraliserar.

Make up store har en concealer som är väldigt populär.

Likes

Comments

Om man har som jag, bryn som sticker lite åt alla håll och kanter så har jag ett supertips till er.

* Bryn-på-plats-penna/Vaxpenna - Är som en vanlig penna igentligen bara att det är vax i. Som man enkelt målar på brynen, antingen själv, eller innan man fyller i dem. På så vis kommer vaxet på brynen och de hålls på plats. Depend har en jättebra vaxpenna som kostar runt 50-75:- tror jag.

* Bryngel - Är en gel som man penslar på brynen efter man har fyllt i dem (om man nu fyller i dem). Är lite lättare att använda än en penna eftersom det ser ut som en mascaraborste ungefär och är väldigt smidig att pensla på. Finns även de som innehåller lite färg, som då fyller i brynen lite grann.

Och om man inte får tag på en vaxpenna eller bryngel så går det jättebra att ta en tandborste (som man inte använder så såklart) och spraya på lite hårspray och borsta till, eller helt enkelt köra vanligt hårvax och kleta på brynen, se till att inte ta för mycket bara ;)

Likes

Comments


Tänkte tipsa om en värdefull produkt om man vill ha volym i håret. Visst är hårspray kanske det allra viktigaste, men detta är en produkt så håret håller hela dagen & kvällen.

Volympuder/Volympulver vilket man nu väljer att säga, jag säger volympuder, är ett löst puder som man "pudrar hårbotten" med. Man häller lite, och då menar jag verkligen LITE i hårbotten (jag brukar oftast ta under överhåret) och sedan masserar man i hårbotten en liten stund, och sedan så har man MASSOR av volym. Sedan får man justera med händerna/en kam och självklart hårspray. Det bästa är att det verkligen håller sig hela dagen och kvällen, och om det mot förmodan skulle lägga sig lite, är det bara att massera lite i hårbotten så får man upp volymen igen. En liten "nackdel" är att det försvinner inte ur håret förrän du duschar, och det kan kännas lite konstigt i hårbotten, men det syns ju ingenting så ;) & vanligen duschar man varje dag, eller?

Ligger väll mellan 50-100:- beroende på vilket märke man vill ha, men PROFFS har ett super volympuder som är jättebra ;)

Likes

Comments

Nu sitter vi hemma hos pojkvännens föräldrar och ska titta på idol. Ganska mysig fredagssyssla tycker jag och nu är det ju bara 4 deltagare kvar. Vem hejjar ni på ;)? Själv hejjar jag på Kevin.

Likes

Comments