Nu tänkte jag berätta om mitt och Manas ridpass igår.

Igår var min lilla häst som en envis liten åsna... Jag red på vår ovalbana och Mana ville inte dit jag ville. När hon skulle gå rakt fram gick hon bara ut en massa i kanterna och var helt enkelt väldigt envis. Så jag gick ut i det höga gräset och skrittade, då tänkte jag att hon ändå kunde lugna ner sig lite men då hade jag fel för det skulle hon inte, istället kastade hon sig åt sidan och blev rädd för granarna som vi har planterat för länge sedan så de har alltid stått där ,men igår var de väldigt läskiga. När jag sen gick tillbaka till ovalbanan så började jag tölta och då var hon stel och bara gick med huvudet uppåt så jag tog ned henne till skritt och jobbade henne i form och sen töltade jag igen. Men hon hade bestämt sig för att inte lyssna på mig och då är hon inte alltid så lätt. Men jag jobbade henne i tölt till slut men sådär lätt var hon inte. Efter arbetet i tölt så fick hon bli lite trött genom att galoppera i form.

Men jag kan väl sammanfatta ridpasset som att Mana var envis som en åsna ;)

Efter ridpasset mockade jag Manas och Sigges boxar eftersom de hade stått inne en liten stund för mamma hade varit snäll och tagit in Mana till mig så jag kunde rida direkt och då stod Sigge inne som sällskap. Sigge är mammas häst om ni undrar. Men annars går våra hästar på löstrift.

Tack för du har läst och ha en bra dag/kväll !!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag när jag vaknade var det ett litet tunt lager av snö ute och solen sken. Så härligt.

Idag har min lillebror Vilde ridit vår lille shettis Errol och det gick jätte bra. Errol är jätte snäll men om någon som bara sitter och inte gör något på han så kan han lägga sig ned och rulla av ryttaren och sen gå iväg lugnt, haha:) Men han har inte gjort det på länge så nu har han väl "växt till sig lite"!!

När Vilde var klar med Errol så kom Ronja så red jag och Ronja tillsammans på ovalbanan. Då red jag Mana och Ronja red sin hingst Aron. Det gick jätte bra. Mana var väldigt mjuk och fin även fast det var hårt i backen och även lite halt på vissa ställen. Det var ett väldigt fint ridpass i den kalla men soliga dagen.


Följ gärna min Snapchat "englasunna" så kan du se min "My story" för där lägger jag ut lite bilder på vad jag gör om dagarna.

Likes

Comments

Jag tänkte välkomna er till min nya blogg genom att berätta hur min dag har varit än så länge.

Inatt sov jag och min bror hos vår mormor och morfar för mamma började jobba tidigt idag så om vi sover hos morfar och mormor slipper vi gå upp tidigt för då kör morfar oss till skolan på morgonen. 

Skolan har varit bra idag och vi har haft idrott och fått springa av oss lite ;) Jag och min bror Vilde tog bussen hem idag och nu har vi precis ätit lite mellis och nu sitter vi bara och tar det lugnt. Ikväll ska hästarna få kvällsmat och det är den stora finalen av "Det stora hoppet" !!!!! 


Likes

Comments