Februar 2018
Forrige søndag var eg og noen venner av meg på kino, det var koselig. Det var lenge siden sist eg hadde vært på kino. Den cola maskin, er ny som eg vet om. Det var godt, det er slush i brus smak. Coca - Cola var den bestte smaken.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

HAR DU VINTERFERIE?

SKAL DU NOE GØYT I VINTERFERIEN?

HVORDAN GÅR DET MED DEG?

Snart er det vinterferie og det er ikke enda bestemt om hvor vi skal i vinterferien. Denne måneden, er en måned for man bare er syk. Hele familien min har vært forkjølt, men bare meg igjen. Håper eg ikke blir smittet. I dag er det fredag.

Etter skolen dro meg og moren min på en shopping tur, kjøpte en svart bukse, en kjempe myk genser og et marmor deksel. I morgen skal vi ha besøk av familie og venner av foreldrene mine, blir sikkert koselig.

Nede på bryggen i byen var det veldig fint!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

På søndag var det ikke så mye som skjedd, eg var på en fest. Det var ikke så gøy, men fikk søndagen min litt bedre. Når eg kom hjem på søndag hadde klokken blitt mye og eg begynte å bli trøtt, samtidig var det skole dag etter så eg blogget ikke.

I går var det mye som skjedd på en gang, så ikke ble det ikke noe mer. I dag var også en sånn stress dag, men gikk til slutt. Etter skolen gikk eg på trening på volleyball trening, det var gøy. Når klokken var rundt 19 ble eg ferdig og tok bussen hjem. Spiste middag, har tatt meg en dusj og skal se på YouTube.

Likes

Comments

Dagen vi startet med at eg sto opp, spiste frokost og så på serie på Netflix. Så dusjet eg og rundt klokken 13 gikk eg, moren min og broren min ut til byen. I byen møtte vi en venn av moren og datteren som er venn av meg. Vi gikk litt rundt og sånt, eg fant ikke noe særlig. Mens de andre gjorde det.

Meg og vennen min tok mange bilder, gjerne sjekk kanalen hennes ut. Hun hadde blitt veldig glad for det.https://www.youtube.com/channel/UC7fXvu4zIHF3UsuszXm05zQ

Senere gikk vi for å spise middag, det var godt👍🏻

Så kom vi hjem, fordi faren min var på vei hjem fra Svergie.

Gjett hvem som er veldig glad for så masse godteri og tyggis fra Svergie. 1500 tyggis, insane!!!!!

Så dette var min lørdag, imorra skal eg på en slags bursdag/fest. Håper det kommer til å bli gøy.

Likes

Comments

HVA SKAL DU HELGEN?

HAR DU HATT EN FIN DAG?

I dag våknet eg veldig tidlig og var helt pigg og var klar for fredag. Elsker fredag for etter fredag er det helg, som er enda bedre. Helgen min er ikke planert, men skal nok finne på noe gøy å gjøre. Er litt usikker, men tror faren min og vennen hans kommer hjem idag. Faren min og vennene hans har vært en tur i Svergie, så om eg ikke tar feil kommer de hjem i kveld. Han har kjøpt litt godt til meg, elsker godteri fra Sverige.

Kom hjem for cirka en time siden og eg har spist lunsj, det var godt. Spiste falafel og drakk smoothie. Smoothien min var av en bær blanding bjørnebær, bringebær, jordbær, blåbær og rips.

Været er helt blå himmel og sol. Savner sommeren så sykt. Bildet til høyre er fra i fjor vår.


Likes

Comments

I dag har vært en bra da, har hatt det beste humøret. Eg har bare smilt og hatt det gøy på skolen. Nå er eg hjemme, skulle på volleyball trening men hadde veldig vondt i magen. Skal ut på en liten tur og få frisk luft. Dagen min kommer ikke til å være mer enn det.

Likes

Comments

Været i dag har ikke vært så bra, det har bare regnet, snødd og haglet. Meg, moren min og lillebroren min var i dag på et kjøpesenter og eg fikk en veske.

Eg kjøpte den i svart og eg elsker den <3

Likes

Comments

Det er helt sykt hvor fort måneden går, det er snart februar. I dag har moren min bursdag, men det ble ikke som eg tenkte fordi at hun måtte i begravelse. Vi skal feire den i morgen da og sånt.

Så når moren min dro, ville ikke eg og broren min være hjemme. Så vi er nå hos en venne av oss. Vi har sett på film og spist popcorn og chips.

Skal snart hjem egentlig for det er skole i morgen.

Når eg tar bilde av meg selv og ikke klarer å velge ett som er fint.

Håper alle sammen har hatt en fin dag

Likes

Comments

Helgen er snart over, og den har vært ok. Har ikke gjort noe spesielt idag. Har spist middag for cirka 5 minutter siden og det var godt. I morgen har eg en slag muntlig prøve i naturfag. Så den skal eg prøve å øve til, også se på en film litt senere.

HÅPER DERE HAR HATT EN BRA HELG?

HVORDAN ER DERE?

HAR DERE TIPS TIL NOE EG KAN SKRIVE OM?

Likes

Comments

Har ikke noe spesielt og skrive om, fordi at eg har ikke gjort så mye i dag. Kjøpte en bukse og en fin rosa topp og en gymball. Eg er hjemme nå, fordi faren min er Veldig syk.

Har tenkt å vise noen bilder fra mobilen fra den siste måneden.

Den beste pasta retten eg har spist.

Når eg går inn i en butikk og synes den er fin, men på bilde det ikke ser så fint ut😂😂

Meg, kusinen min Daniella og vennen min Saria når vi var på fest. Det var Veldig gøy der, savner den dagen.

Når solen skinner, føler eg at det vår. Savner allerede sommeren, eg er heller en sommer person. Hvilken årstids liker dere?

Sanleo er min favoritt restaurant og biffsndderen er best.

Når eg var med tanten min på jobb

Nyttårsaften

Likes

Comments

Fredagen startet med at eg gikk på skolen som vanlig, hadde matteprøve som gikk Vedlig bra. Senere samlet nesten hele skolen seg, på grunn av at skolen har en leseaksjon. Det er å få flest mulig folk til å lese, men nok om det.

Etter skolen tok eg en bussen hjem og spiste litt is, også kom faren min og hentet meg og lillebroren min. Han kjørte oss hjem til kusinen min og her har vi spist middag og kost oss.

Vi tok mange bilder og her kommer bilder.

#Nårmanbeholderpakkenetilmobilen

HAVE A NICE DAY <3

Likes

Comments