Header


Tja readers allt bra med er? Fredag idag och jag ska ner och hämta upp ett par fett snygga skor jag lagt undan i veckan på Inse. Får ta bild på dom sen och visa. Blir en sväng på stan med polaren, meningen var att vi skulle dragit till Stockholm idag, men brorsan han åka iväg innan. Kanske lika bra, fick sova ut som jag behövde, har varit super sjuk sen jag kom hem efter resan till Kosovo.

Vad ska ni göra idag ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Snart dags att bosätta sig med familjen i Sthlm

Planen när vår andra son är född är att direkt börja söka oss till Stockholm. Både jag och tjejen har lessnat på Norrtälje där vi dessvärre bor och vill nu in till Staden där allt händer. Angie har alla sina samarbeten och kontakter i Sthlm och det blir grymt jobbigt varje gång hon ska pendla dit för att kunna jobba heltid med sociala medier. Samma sak för mig, jag har mina kontakter och större chanser till att utvecklas och ta mig någonstans i storstaden. Även mina sociala kanaler har växt under senaste tiden (men har nu börjat om från början med nytt namn), men det kommer gynna även min nisch att bo där.

Jag vill även att mina söner ska växa upp i en stad där det finns mer möjligheter. Vill inte att dom ska fastna i en stad där allt dör ut efter klockan 16.00 varje dag, det finns knappt jobb och dessutom är folk rätt främlingsfientliga i såna här små städer. Vår familj är så mycket större i sitt driv och tänk än den här lilla byhålan.

Likes

Comments

Tjejen fick här om dagen en exklusiv inbjudan till premiären av Paradise hotel på Café Opera i Stockholm den 28 augusti av Wonderland Events. Vi får se om vi kommer kunna ta oss dit med tanke på att hon är höggravid och kan föda när som helst, allt hänger lite på hur hon mår och om vår pojke valt att titta ut innan dess. Annars vore det riktigt nice med ett event på Café Opera innan det är dags för babytider igen.

Om vi går kan ni alltid följa uppdateringar live på:
Snapchat: samysofficial
Instagram: Samy.leekLikes

Comments


Sjukt nice dag med god lunch på båtkrogen


Idag har jag haft en fett nice dag faktiskt. Träffade upp en polare och käkade lite lunch ihop på båtkrogen. Har varit sjuk efter resan till mitt hemland som jag ska berätta om, hade 2 sjukt sköna veckor i Kosovo med mycket fest, umgåtts med familjen och ätit så mycket god mat. Har en del bilder i mobilen (inte den bästa kvalitén), men det duger för att visa er en del roliga saker jag gjort.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

I somras var vi bjudna på releasefesten med Vax feat Margaret och deras sköna sommarlåt 6 in the morning. Drog dit med flickvännen @jellicas och​ brorsan. Det var skön stämning på Scandic Sjöfartshotells takterass och deras grymma bar "Sailor bar". Det var en hel del kända ansikten på plats för att fira släppet av låten - en lyckad kväll.

Likes

Comments

Ni kanske känner igen mig från bloggen Samys.se som jag valt att byta ut mot denna nya Samy Leek som passar bättre som bloggnamn tycker jag. Jag tror Samy Leek kommer få ett bättre genombrott då det klingar mer min personlighet än den förra bloggen. Jag har legat lite på is när det kommer till sociala medier den senaste tiden, det har varit mycket i "det vanliga" livet som tagit upp mycket av tiden. Nu är jag däremot tillbaka och ska vara lika flitig som flickvännen @jellicas som en del av er kanske känner igen "toppbloggare".

Jag tänkte att jag publicerar lite old stuff för att fylla ut bloggen, en del event vi varit på och liknande. Flickvännen fick äran att radera den gamla bloggen och ingen av oss tänkte på att ha den kvar så jag kunde överföra gamla inlägg *smart*, men hey inget som inte går att rätta till med lite uppdateringar.

Följ mig så ni inte missar massa sköna saker framöver

Likes

Comments