Jag har blivit helt såld på två st serier. Det är den på bilder Younger och en som heter Riviera. Jag är helt galen.

Younger är en serie om en mamma som låtsas vara 26 för att få jobb. En sjukt rolig serie. Det händer helt sinnessjuka saker och ja vad ska man säga den är så hävla bra alla borde se den.

Riviera är oxå en jätte bra serie. Handlar om en rik familj där den som tjänade in pengarna dör. Oxå en sjuk serie som är mycket värd att se.

Samuel <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tyst minut för denna återfuktande kräm<3

Nu i all slask och regn så får man åter ny energi när man använder denna återfuktande.

Samuel <3

Likes

Comments

Nu har snön äntligen kommit och för hoppnings vis har den kommit för att stanna.

Nu på morgonen har jag taget en lång promenad i det fina vädret. -4 grader och soligt. Det är livet. Denna vinter har ju varit mörk och tråkig liksom hösten. Det är mörkt och man vill bara sitta inne och dricka te och se på serier. Men när snön kommer så blir det ljusare. Man blir piggare och man kan ju helt plötsligt hitta på något som inte innebär stövlar om man inte vill sjunka i leran.

Vädret har ju varit lite sisådär nu i vinter men nu kanske det äntligen blivit vinter. Man kan ju alltid hoppas iallafall. En perfekt vinter är en vinter som ligger på ungefär -10grader med mycket snö.

Samuel <3

Likes

Comments

Ångest, prestation och mycket stress. Det är vad skolan har varit för mig det senaste halvåret.

”My head is hurting.
My minde is fihting.
My soul is trying.
I am dying.”

Skolan har alltid varit lätt för mig. Jag har aldrig pluggat speciellt mycket och ändå fått helt okej betyg. När jag började gymnasiet så var jag självklart beredd på att jag skulle kunna behöva kämpa. Men allt kom så fort. Jag blev över sköljd av saker jag behövde plugga på och läsa för att hinna med.
NVIK var en resa som vi gjorde ganska så tidigt av vårt första läsår. Det var en hemsk resa. Tält, regn, blött, ingen värme och en jävla strand vi skulle gå och titta på. Det kunde inte blivit värre. Alla kläder var blöta och alla frös konstant i tre dygn. Jag kände att jag började bli sjuk redan första dagen. Både jag och Emmy som delade sovrum i tältet blev bara sjukare och sjukare. Jag var sjuk och hemma ifrån skolan i drygt en vecka. Jag blev inte helt frisk på två tre veckor.
Då jag tappade mycket redan i början så blev det mycket som blev lagt på hög. Jag har någon sort självbevarelsedrift som gör att när något blir tungt så skiter jag i det. När ångesten över att jag låg efter kom så orkade jag inte göra något åt de. Högen med arbete bara växte och jag gjorde mindre och mindre.
Jag funderade lite svagt på att byta redan då men jag bestämde mig för att ligga i jag ville ju klara det. Jag och flera andra intalade sig att det nog snart blir lättare.

Någon gång efter höstlovet så fick jag tillbaka motivationen. Inga prov eller läxor fanns kvar och jag tog nya tag. Men snart så var det mycket papper igen.
Jag är inte van vid att det är så mycket att plugga så jag ”glömde” att göra det. Jag sköt på de och högarna bara växte.

Nu efter jullovet så kände jag att vi måste föra något åt de. Flera sa men nu har du ju redan gått en sjättedel. Ja det har gått fort men en sjättedel. Det är jätte lite. Det kändes som en evighet framför mig. En trång tunnel som bara försvinner in i mörkret.

Jag har varit trött och varken orkat vara vaken eller orkat sova. Så idag bestämde jag mig och gick till SYV och pratade. Jag ska byta linje. Eller gå om ettan på ny linje och skola. Nu kommer bara problemet med vad man ska byta till. Jag vill gå något som har med design och produktutveckling att göra. Gärna något inom trä med lite praktiska lektioner. Jag vill lära mig programmera CNC-maskiner. Jag vill kunna designa en möbel och sedan genomföra hela processen.

Jag vill designa och tillverka möbler och andra saker i trä. Det finns en utbildning som är ett samarbete mellan Kinnarpś kontorsmöbler och Ållebegsgymnasiet som verkar ganska så intressant. Där får man lära sig att programmera och sköta både mindre maskiner och långa robot linjer. Jag har även funderat lite på Ekonomi programmet eftersom att det är bra kunskap om man vill bli företagare och det är även ett högskoleförberedande program. Som tur är så har jag tills april på mig att bestämma hur och vad jag vill göra.

Nu väntar jag bra på svar från rektorn om jag kan fortsätta läsa Matte, svenska och engelska på Tingsholm. Då följer de kurserna och betygen med till nästa skola. Då behöver jag inte läsa matte alls på tre år och jag behöver inte läsa svenska och engelska första året och eventuellt inte andra eller tredje året heller beroende på vad jag väljer att läsa.

Samuel <3

Likes

Comments

Kan vi ta en tyst minut för denna super parfym? Tommy Hilfiger här (reklam länk) super god och inte jätte dyr.

Jag, min syster, min faster, min kusin och hennes barn var idag i Jönköping. En härlig shoppingdag. Vi åkte hemifrån vid 11.30 ungefär och var framme ungefär 22.45 Vi startade med A6 som i nuläget under ombyggnation. Där av lite svårare att hitta än vanligt. Många butiker har flyttat osv. Men det var bara att gå fram och tillbaka och se vart man ville gå in. Mitt första fynd på rean var tre st stora glödlampor och en AUX-förgrening.

Sedan åt vi på Doracci. Det var supermysigt och kändes väldigt lyxigt och en utav de godaste pizzor jag någonsin har ätit. Tjock botten med mycket tomatsås och ost gjorde den helt fantastisk.

Senare under kvällen så åkte vi en kort sväng till biltema och köpte lite bygg grejer till mitt rum som vi håller på att renovera. När vi sedan kom ut där ifrån så hade dom visning utav nyårs fyrverkerier.

Samuel <3

Likes

Comments

Julklappspel... kan vi bara prata lite om de?? Det kan vara bland det roligaste som finns och skapar så mycket kaos och drama. Detta är en rolig tradition som jag tycker alla borde prova.

Reglerna brukar vi byta lite från år till år. Men idag så spelade vi så att alla skulle ta med två paket som kostade 50kr. Vi slog tärning 1och6 gav ett paket när paketen var slut öppnades paketen och vi ställde tiden på 13 minuter. Då slog vi tärningen igen och så fick man ta från varandra. När tiden var slut så fick de med flest paket dela ut till de som ej hade något paket. :;)). Om det är någon som aldrig spelat ett liknande spel så måste ni göra de. Det är sjukt kul

Mitt favorit paket var ju ändå detta. En jättefin tråd skål fylld med frukt. Ni dom känner mig vet att jag gillar de mesta som går att äta men frukt slår nog allt. Det är så sjukt gott. Och ma kan ju låtsas som att det är nyttigt. Puss på er och GOD JUL <3

Samuel <3

Likes

Comments

Allas högtid. Finns det någon som inte gillar julen? Ja antagligen någon liten skit. Men hen gillar säkert inte donken heller så hens åsikt räknas tyvärr inte...

Jag älskar julen och allt där omkring. Vi startar väll med att städa upp det sista och ställa ut de sista planteringarna och dekorationerna i sista sekund. Som alltid ;)
Det hade varit väldigt intressant att veta om någon inte har det lite stressigt på julafton. Man ska hit dit, fika mat, städa och sen ska man hinna med och byta om och grejja på samma gång.

Nu var det dags för dukning. I år så var vi väldigt få vilket jag tycker är skönt. Bara mys med de närmsta och kunna sitta och prata och inte behöva göra så speciellt mycket.
(Observera mina snygga fötter:))

Därefter kommer maten och traditionellt en julskinka.

Efter maten kommer kalleanka. Då fylldes soffan och mer där till. När kalle var slut så öppnas traditions enligt alla julklappar. Och nu bär det av till nästa ställe där vi ska träffa resten utav släckten.

​God jul och hoppas alla har det super bra <3

Samuel <3

Likes

Comments

Gårdagens mysigaste promenad i snön. Efter ett långt jobbigt kemiprov så var ett skönt att gå en avslappnad promenad i en lite skogsdunge med vännerna.

Idag så började vi inte förens kl 12.05 med en tråkig svenskalektion som inte gav speciellt mycket kunskap. Under mattelektion så hade halva en tredjedel utav klassen muntliga nationella prov. Vi andra som inte har hade nationella idag skulle sitta och kika lite i den nya boken som vi ska börja i efter jul.

Nu senare så ska hela klassen ha redovisning i biologi. Det kommer antagligen gå jättedåligt. Men förhoppningsvis godkänt.

Samuel <3

Likes

Comments

Nu när snön har lagt sig och kylan kommit är det alltid mysigt med lite te. Chai te med skummad mjölk är klockren sådana dagar.
Samtidigt som ångesten ökar för kemi prov nästa vecka så är det gott med en varm kopp te.

Samuel <3

Likes

Comments

Julmarknad i Linköping. Dagen började med att jag gick upp tidigt i morse. Jag och familjen åt en snabb frukost. Sedan bar det av mot Linköping. Då jag övningskör och vi köpt en ny manuell bil för att jag ska kunna övningsköra så körde jag både dit och hem.
Vi åkte tillsammans med några andra släckningar. Vi åkte upp till Linköping för att min syssling pluggar där.

Julmarknaden var supermysig. Många fina och inspirerande utställare. Men det allra bästa var ju helt klart Cloetta butiken och deras fabrik.

Julmarknaden var inne i gamla Linköping. Det är en samling av många gamla hus som är dit flyttade. Det ör ungefär som ett museum i verklig storlek. Huset på bilden är taget i ett utav de fina husen i ”staden”

Samuel <3

Likes

Comments