Search

hej mitt namn är Samuel och jag har diagnosen autism, i somras tog jag studenten vilket jag då kände var riktigt jobbigt dagarna innan för man visste inte vad som händer efter gymnasiet. jag skulle lämna en rutin som jag hade haft i 4 år, att gå till skolan där man hade alla lärare  och alla vänner som jag verkligen trivdes med. När man har autism så är förändringar ganska jobbigt, men när dagen väl var där så gick det väldigt bra och jag kände ändå att jag var väldigt glad över dagen. Jag hade trott att det skulle bli en av dom jobbigaste dagarna i livet men jag tror anledningen till att det gick så bra var för att jag hade pratat med både lärarna och där hemma om det hela. Det var en av anledningarna men det finns fler, jag avslöjar inget nu utan tar det i ett annat inlägg. Idag har jag jobb via daglig verksamhet då jag jobbar på en förskola en dag i veckan och sedan är jag på en hantverksbod två dar i veckan, även en dag i veckan läser jag på lärcenter.

Allt det här kommer min blogg handla om..

Varför gör jag den här bloggen?

För att jag vill hjälpa andra människor som går special klass, sedan så vill jag självklart också att informationen ska komma ut till personer som inte gått special klass.


Du kanske är i den sitsen att du ska ta studenten i år och tycker det är jobbigt. Lämna gärna en kommentar för jag vet hur du känner och jag finns här om du undrar något.

Likes

Comments